pof pof yapıp tıkanıor

arkadaslar bugün bi motor aldım monero angel 150 aldığımda biseyi yoktu sonra 2 kişi bayırı cıkamadık sonrada pof pof yapıp tıkanmaya başladı acaba pistonlardamı bi sorun var:pr:

Hava filtresi,karburatör ayarı,buji 3 ünden biri.hava filtresiz bi çalıstır öyle dene:)(Dene dediysem en fazla 1-2 km tozsuz yerde)

Hava filtresi,karburatör ayarı,buji 3 ünden biri.hava filtresiz bi çalıstır öyle dene:)(Dene dediysem en fazla 1-2 km tozsuz yerde)

aynen katılıyorum..benim motorun da hava filtresine su doldu kuruttum ama fayda etmedi...filtre ve karbüratörden kaynaklanıyordur..

benzinde pislik olup karbüratörünü tıkamış olabilir. arkadaşların dediği gibi hava filtresine bir bak olmadı karbüratörü temizlettir sorun düzelirse benzinciyi değiştir bazı benzincilerin benzinlerinde maalesef bu tür olaylar oluyor, aynısı araba ile başıma gelmişti.. benzini mümkün olduğunca temiz olduğunu bildiğin bir yerden almaya çalış.

benimkinin aynısı sanırım benzin aldıgın yeri degiştir derim kardeş :rendeer:

benimkinin aynısı sanırım benzin aldıgın yeri degiştir derim kardeş :rendeer:

arkadaşta istanbulda sana yakın bi yerlerdeyse ve motoru yeşilse bu şanslı olduğunu gösterir ama şansının yanlış zamanda döndüğünüde gösterir.. artık şansa ihtiyacın yok devir kesici taktırdın ya o yeter sana :mrgreen:

arkadaşta istanbulda sana yakın bi yerlerdeyse ve motoru yeşilse bu şanslı olduğunu gösterir ama şansının yanlış zamanda döndüğünüde gösterir.. artık şansa ihtiyacın yok devir kesici taktırdın ya o yeter sana :mrgreen:

benimle ugraşma elinde patlarım:queen:

o senin zararına olur..

hem patlak, hem kel, hem ihtiyar hem metrokel..

daha almak istediğin ünvan varsa devam et..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar