Komik...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tşk,gazdan mıdır nedir bayıldım videoya.:)

abi sende almanca fln var galiba cunku surekli bu siteden video yayınlıyorsun :)

MkD

benzin zamları içinde aynı işlem uygulanabilir :mrgreen:

Böyle pamuk gibi olacaksam bi denesem mi acaba?:queen:

Trafikte tinerci gibi asılacaksın hortuma, bak etrafında araba falan kalıyor mu..:queen:

Son düzenleme:
heralde bir motorcunun intiharı böyle olurdu.Bir gün gerekirse deneriz.teşekkürler :p

ARKADAŞIM BU VİDEO KOMİK FİLAN DEĞİL ADAM İNTİHAR ETMİŞ DİKKATİNİZİ ÇEKMİYOR MU?:farao:
YAKLAŞIK 2 DAKİKA KARBON MONOKSİT SOLUMAK %98 ÖLÜMLE SONUÇLANIR VE BU ADAM DİREK SOLUYOR YANİ ORTAMDAN DEĞİL:pr:

ARKADAŞIM BU VİDEO KOMİK FİLAN DEĞİL ADAM İNTİHAR ETMİŞ DİKKATİNİZİ ÇEKMİYOR MU?:farao:
YAKLAŞIK 2 DAKİKA KARBON MONOKSİT SOLUMAK %98 ÖLÜMLE SONUÇLANIR VE BU ADAM DİREK SOLUYOR YANİ ORTAMDAN DEĞİL:pr:

dostum yalnış anlama ama nick ve mesaj uyumu dikkatimi çekti:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu şaka yapmış egsoza bağlanan hortumun ucu kapalıdır,sakın ha deneyip intihar etmeyin,otopsici bile hazır bekliyor akbaba gibi.:mrgreen:

Video daki yazilari anlamadigin belli.

Adam kistan bikmis yagmur ve kar istemiyorum artik diyor yaz gelsin diyor.

Motoru calistirdigina da inanmiyorum ben sadece videonun ustune ses bindirmis buyuk ihtimalle.

Ama guzel yani suremiyorsam ustunde olucek baska bi cozum bulurum demis adam bulmusta.:cherry:

Damardan Vermek Lazım Bu Adama :) Türkiyeye Gelip Benzın Fiyatlarını Görse Çift Egzostdan Çift Hortum Çeker Motor Kol Çıkartana Kadarda Gaza Basar:)

Damardan Vermek Lazım Bu Adama :) Türkiyeye Gelip Benzın Fiyatlarını Görse Çift Egzostdan Çift Hortum Çeker Motor Kol Çıkartana Kadarda Gaza Basar:)

Di mi kardeşim o kadar para vermişim dumanı da benim di mi? Sonuna kadar kullanırım, hatta çektiğimi salmam bile dişarı, gezsin dursun içerde...:queen:

Di mi kardeşim o kadar para vermişim dumanı da benim di mi? Sonuna kadar kullanırım, hatta çektiğimi salmam bile dişarı, gezsin dursun içerde...:queen:
Benim Motor Uçaktan Fazla Yakıyor Be :) Amerikada Bir Jet Alsam Km Hesabında Döksem Aynı Hesaba Gelir
Motorla Şişli-Eminönü 3 TL
Amerikada Jet ile California-New York 5 TL(Çevreyolundan) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar