slm herkese.bu motor fuarı girişi hafta içi 25 hafta sonu 30 tl imiş.telefon açıp öğrendim şok oldum.taa bodrumdan gelcem otobüs masrafı falan filan derken zor denk getirdim bide giriş için 30 tl veremem.kendime biletim var degiden çıktı ama kız arkadaşımın yok :S planlarım altüst olmak üzere.daha ucuza nasıl temin ederim bilen varsa sölesin lütfen.iyi günler
Ducati monster 696 sahibi bir arkadaş bu tip bir yazı yazmamalı bence ...
12 silindirli mercedes ve ya hayabusa kullanıp ta benzin çok pahalı şeklinde şikayet etmeye benzemiş ...
12 silindirli mercedes ve ya hayabusa kullanıp ta benzin çok pahalı şeklinde şikayet etmeye benzemiş ...
Bu ön yargılarınızı ve düz düşünce mantık mekanizmanızı anlıyamadım:silent:...
Makinaya göre insan ayırt edenlerden hiç hoşlanmadım hoşlanmamda...:farao:
Ducati monster kullanıyor diye havalı ve burnu havalardamı olması lazım... :silent:
Bende biraz önce yazdım talep ettim biz burda neden varız???
Makina büyük ise insan büyük demek değildir, makina küçükse insan küçük demek değildir.
Bu ön yargılarınızı ve düz düşünce mantık mekanizmanızı anlıyamadım:silent:...
Makinaya göre insan ayırt edenlerden hiç hoşlanmadım hoşlanmamda...:farao:
Ducati monster kullanıyor diye havalı ve burnu havalardamı olması lazım... :silent:
Bende biraz önce yazdım talep ettim biz burda neden varız???
Makina büyük ise insan büyük demek değildir, makina küçükse insan küçük demek değildir.
Bende var 3 tane boşta
dejavu kardeş ayırsana bana 3 tanesini ya
sen karşı ödemeli kargoya verebilirmisin ? adres versem b.evler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------
sen nerde oturuyodun
man4all MotorBike dergisinden bilet çıkıyor .. 5 Tl hem !![]()