Dün akşam balo sokakta eğlenen 3 racıng'ci arkadaşa sesleniyorum

Merhaba arkadaşlar

Beyoğlu'nda Balo Sokak'ta bir barda çalıyorum. Şarkı söylediğim yerde dün gece güneş gözlüğümü düşürmüşüm ve garson bir masada oturan üç racingci arkadaşın zannedip onlara vermiş gözlüğümü. Kutusuyla beraber kaybettiğim gözlüğüm ileri numaralı camlıdır dolayısıyla bir işinize yaramaz ! Bu mesajı okursanız benimle özel mesajdan iletişime geçin lütfen! Yardımlarınızı bekliyorum. :pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Değişik bir iş... Naapacak numaralı gözlüğü.... Kaldı ki racing e biniyo 3 paralık gözlüğe tenezzül ediyor... Orda bizim değil diyip iade etmeleri lazımdı...:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence bulamazsın gözlüğü ama insaniyete kalmıs birsey.

alp_tunay : hastaneye mercedes in jipiyle gelip yeşil kart kullananlar var racing motordan bahsediyorsun...

şimdi arkadaşlar mr bliss diye bir mekan burası cok guzel bır geceydi herkes gibi o üç motorcu arkadaş ve bayan arkadasları da cok eğlendi durumda kötü bir sey yok aslında bıraz alkol vardı herkeste olduğu gibi, bi karısıklık veya yanlıs anlasılma olmus olabılır ... ben de motosıklet kullanıcısı olduğum için belki bir yerlerden cıkar diye düşündüm belki mt camiasındandır diye düşündüm :) gözlük değerli değil gözlüğün camları değerlı numaralı olduğu için, umarım bulabılırım ilginize teşekkür ederim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
şimdi arkadaşlar mr bliss diye bir mekan burası cok guzel bır geceydi herkes gibi o üç motorcu arkadaş ve bayan arkadasları da cok eğlendi durumda kötü bir sey yok aslında bıraz alkol vardı herkeste olduğu gibi, bi karısıklık veya yanlıs anlasılma olmus olabılır ... ben de motosıklet kullanıcısı olduğum için belki bir yerlerden cıkar diye düşündüm belki mt camiasındandır diye düşündüm :) gözlük değerli değil gözlüğün camları değerlı numaralı olduğu için, umarım bulabılırım ilginize teşekkür ederim

Herkes kendi malını tanımaz mı.... :wiinkk::wiinkk:
İşallah dediğin gibi olmuştur... Umarım bulursun...Aksesuar dan çok sağlık malzemesi bu... Normal gözlük olsa takmassın kafana... Kayboldu dersin... :bounce::wiinkk:

Güncelleyelim... :cat:

Herkes kendi malını tanımaz mı.... :wiinkk::wiinkk:
İşallah dediğin gibi olmuştur... Umarım bulursun...Aksesuar dan çok sağlık malzemesi bu... Normal gözlük olsa takmassın kafana... Kayboldu dersin... :bounce::wiinkk:

Güncelleyelim... :cat:

aynen oyle camlarına gozlukten daha cok para verdim ... nasıl desem nolan n62 fiyatı neredeyse desem içimin nası yandıgını anlarsınız :(

sancağa selam söyle

umarım gözlüğün bulunur

Eglenen arkadaslarin motosikletleri sokak icerisinde park edilmisse guvenlik kameralarindan plakalari tespit edilebilir , adres bilgilerine dolayli yollardan ulasilabilir diye dusunuyorum , balo sokak'da bulunan bir is yerim var sevilir sayilirim gerekli gorurseniz aurapera , balans veya cinaralti bar'dan kayit alabilirim.

aklinda bulunsun.

Eglenen arkadaslarin motosikletleri sokak icerisinde park edilmisse guvenlik kameralarindan plakalari tespit edilebilir , adres bilgilerine dolayli yollardan ulasilabilir diye dusunuyorum , balo sokak'da bulunan bir is yerim var sevilir sayilirim gerekli gorurseniz aurapera , balans veya cinaralti bar'dan kayit alabilirim.

aklinda bulunsun.

cok tesekkur ederım motorlar hocaoğlunun yanında iliya abi nin kucuk dükkanının önunde park ediyordu

dediğim gibi bi yanlıs anlasılma olmustur günahlarını almayalım adamların haftaya cumartesı belki gelirler geri bırakırlar

sizinde aklınızda olsun sokakta görürseniz bi sorar mısınız ...

racıngden cok anlamam ama bırı repsol honda 600 luk bırı kırmızı 600 lük honda bi tane de 600 luk kırmızı honda f modeliydi

Biraz alkol alıp motosiklete bindiler demek !!!
Gözlüğünü boşuna arama derim, kazada kırılmıştır heralde..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar