Dün akşam balo sokakta eğlenen 3 racıng'ci arkadaşa sesleniyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Burda öyle racing ci takımı pek yok..Bide yan siteye baksan?... Orası race cilerle doludur..:p

Kendisinin olmadığı farkedince atmıştıur belkide biryerlere :silent:

ılgınıze cok tesekkur ederım arkadaslar fuarda buldum arkadası dedıgım gıbı yanlıslık olmus bulduk yanı :}}}}}}}}}}}}}}}}

Gözlüğünüze kavuşmanıza sevindim bir miyop olarak ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum :bounce:

cok büyük bi sans valla ilk anında fuara gidip gözlügü yanlıslıkla alan arkadasada orada rastlaman neyse bulduguna göre gözlügünü gecmiş olsun :)

kfc tayfası ben gelicem bana ne ısmarlıcaksınız :p

e hadi gözünüz aydın olsun.:)

kfc tayfasının arkadaşı ,

sen bul o arkadaşları derim yakın zamanda bi prg. yapıcaklar arkadaşlar eger sıgarsak sizin mekyana geliriz belki:)

Son düzenleme:
:) gözün aydin ..nasıl oldu olay ..arkadası gördün ? eleman gözlügü saklamıs mı niye almiş sormadın mı vs vs? anlatsana biras

:) gözün aydin ..nasıl oldu olay ..arkadası gördün ? eleman gözlügü saklamıs mı niye almiş sormadın mı vs vs? anlatsana biras

ya kalabalık bır gruptu ıkı kısı tuvalete gıtmıs o sırada alan arkadas bızım cocukların sanmıs bızım demıs sonra karambolde cantaya koymuslar sonra evde farketmısler ... hatta uzulmusler ulen kımın gozlugunu aldık kı falan dıye cok komık durum :)

MT TÜKKAN bitti,şimdide KFC TAYFASI mı başladı???:queen:

MT HER YERDE!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar