İlk Organızasyon ve Tatli Partısi Tüm Mt Davetlıdır

oy oy oyyyy,sabah sabah adama yapılırmı bu işkence yav.:salut:
git gel istanbul 40 saat ne yapsak ki.
şimdiden yiyecek olanlara afiyet olsun.
seninde kesene bereket kardeş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kahvaltıdan sonra görüşürüz o zaman

Mersin İl Temsilcisi
oohooooo adan antep'i geçmiş istanbul'a göz dikmiş. millet kömür vs dağıtırken aydemir datlı olayına girmiş. ben oraya gelemiyorum, bir zahmet mustafayla ( regal ) bana gönderiver, yok yoookkk, antep'e gelirim ben...

her an olabilir bu, ebnden söylemesi...

oohooooo adan antep'i geçmiş istanbul'a göz dikmiş. millet kömür vs dağıtırken aydemir datlı olayına girmiş. ben oraya gelemiyorum, bir zahmet mustafayla ( regal ) bana gönderiver, yok yoookkk, antep'e gelirim ben...

yürekçe,
sencer mersin il sorumlusu olduğunu şimdi gördüm arkadaşım senide tebrik ederim:rendeer:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
aman allahım mutlaka orda olmalıyım :cyclopsan

aydemir bu tatlılardan yemessem bir daga gazi antepe gidecegini sanmıyorum kardeşim ona göre:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 ----------

sencer kardeş yenigörevinde başarılar istanbuldan arkadaşlar gelince ilgilenirsin zaten gelecek çeteyisen biliyorsun mahşerin 3 atlısı dilaver cem selcuk :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar