İlk Organızasyon ve Tatli Partısi Tüm Mt Davetlıdır

Gaziantep İl Temsilcisi
Hayırlı olsun abi Antep başkanlığın:rendeer:
teşekürler komşu
ben varım :D

hatta sırf mutfak kültürü için antep gezisi planlıyorum baharda...sonra catlayıp orda kalabilirm :D
buyur gel...
ben o fıstık ezmesinden ayrı bir kutu istiyorum ve bu konuda ciddiyim :mrgreen: antepe iş için gelmiştim grand antepte kalmıstım kac sene gecti hala tadı damagımda yemeklerinde o ezmelerinde :mrgreen: birde kekik cayı gibi bi çay vardı ama adı farklı birseydi unuttum onun :mrgreen:
tamam olur çay dedıgın şey zahtermi..
off yaaa, akşamın bu saatinde, tam da en acıkmış halimde de bunlar gösterilmez ki... şimdi olsa burda, tepsinin bir tarafından girer, diğer tarafından çıkardım da bana mısın demezdim. tatlı olsun, çamurdan olsun...
yok bu hamurdan..
İl sorumluluğuna hızlı bir başlangıç :)
Orada görüşürüz :wiinkk:
görüşelim..
abi akşam akşam gördük tatlıları şimdi nasıl beklıyeceğiz fuar gününü ya antepte askerlık yaptım tatlıların tadı hala damağımda bu arada il sorumluluğu görevınız hayırlı olsun :rendeer:
pazar günu görüşelim o zaman dost..
orda sızlerın yanında olmak ısterdım

basarılar yenı gorevın hayırlı olsun ızmırden slm lar 27 ye sevgıler
buyur gel 27 başimın üstünde yerın var
ayılana gazoz bayılana tatlı:p o gün orda olucam:p
aman bayılma
Bende cumartesi mi pazr mı gitsem diye düşünüyoduum ve aniden karar verdim :D ordayım şu yeşil baklavaya bitiyorum :D
valla bende
Bende c.tsi mı pazar mı diye karar veremedim pazar çok fazla yogun olur niye düşünüyorum.Resimler çok karika gözukuyor :queen::queen:

bencede..

yavv kaldırın özellikle şu fıstık ezmesi resmini.. biyerimiz şişecek:mrgreen:

Ayıntap(Entep) il sorumlusu neden off biri bana açıklasın bunu...sorumlu oldun gardaşım...artık off moff yok paso onlıne görecm seni...:p

Gaziantep İl Temsilcisi
pazar ordayım bak gelirim tatlı kalmadı felan dersen bozuşuruz vallaha haaaa :)
saat 13:00 orda ol ama kafan gözün kaşin patlarsa izdihamdan sorumlusu ben olmam..:queen::queen::queen:
ben marmarise paket olarak alim lüffen :cherry:
baklavacı ustasının bir gün sana çalişması gerek anca
aydemirim bizim hakkımızı saklı tut bi ara antepe gelip olayın merkezinde sabri dayımla, onun ellerinden yiyelim:cat:
Gel gürselim demirim başimin üstünde yerın var
Hayirli olsun....hemen kutlamayida ist a cekmissin bravo hizina ....İnsallah nice etkinliklere imzani atarsin....
eyvallah dost teşekürler..
Böyle olmaz ama mubarek, şimdiden baklavaları yemeye başlamışsınız...:p
Ne yapalım bizim burda derlerki yenilen içilen yerde bereket olur..:cat::cat:
fuara gelemeyenlere de paket yapıp gönderin yarım kilo:mrgreen:
Dişarı servisimiz yoktur..:queen::queen::queen:

Çok ince bi düşünce Aydemir. İyi de bize, yani gelemiyecek olanlara da tam bir zulüm... bize yok mu tatlı :)

Gözü gönlu bol abim benim sen varya bir tanesın seni çok seviyorum canım abim iyki seni tanımşim iyki varsın.

Bu fuarda izdiham olacak anlaşilan...

kaçarmı yaaa ordayız orda... Hatta keşke kimselere söylemeseydin bizede kalsa fazladan :mrgreen:

aydemir, almış olduğun görevde başarılar dilerim. :rendeer:bu baklava resimlerini atmanın ne anlamı vardı :p fuarda görüşmek tanışmak üzere:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:17 ----------

+1
Karadeniz'ede servisleri vardır umarım:p

OF cumhuriyetinden öteye servis yok:mrgreen:

bbrr ve elint önce ben davrandım sıranızı bekleyim :p :p :p

zahter evet o çay gibi dediğim şey :) her girdigim dükkanda zorla ondan ikram edip içirdiler bana :)

Amanınnnn!:queen: Sırf bu tatlılar için Pazar günü de mi getirteceksiniz bizi fuara yoksa:mrgreen: O fıstıklı dolamayı gördükten sonra kesin Yeşim'in de benimle aynı fikirde olacağına eminim.:cherry:

Amanınnnn!:queen: Sırf bu tatlılar için Pazar günü de mi getirteceksiniz bizi fuara yoksa:mrgreen: O fıstıklı dolamayı gördükten sonra kesin Yeşim'in de benimle aynı fikirde olacağına eminim.:cherry:

evet fistik dolmaları süper, denemekte fayda var:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi ki cumartesi gidiyoruz yoksa bizim rejim kökten yalan olacaktı :mrgreen: İçim şişti sabah sabah :queen: Aydemir hayırlı olsun bu arada yeni göreviniz, çok incesiniz efenim :rendeer:

çok güzel görünüyolar yyaaa
imzayla dağıtın bunları bence, bi alan sıraya tekrar girip bi daha alamasın, herkes tadına bakabilsin :)

bu arada söylemeyi unuttum ehliyeti alayım bir tepsi baklavada benden sözüm söz :D:D
ama aldıktan sonra ilk katıldığım gezide sunarımm arkadaşlara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar