MotoPlus 2010 Motosiklet Fuarını Ziyaret Edecek Misiniz ?

MotoPlus 2010 Fuarını Ziyaret Edecek Misiniz ?

• Evet

Oy: 135 58.2%
  • Hayır

Oy: 28 12.1%
  • Belki

Oy: 27 11.6%
  • Ücretsiz davetiye bulursam evet

Oy: 42 18.1%

• Kullanılan toplam oy
    232
hangi gün geleceksin, işim olmazsa ben yardımcı olabilirim
birde otogardan metroya bindiğin zaman zaten fuar alanından geciyor orda kime sorsan sana gosterirle ama dediğim gibi işim olmaz sa ben sana yardımcı olmaya çalışırım:cat:

istanbulu hiç bilmiyorum...insanların beni yanlış yonlendirecegindn korkuorum..:silent:fuara cumartesi gunu gelicem sabahtan..

bilet için motor bike dergisi aldım ama bilet çıkmadı.ayın 27.sinde katılmayı düşünüyorum nasıl katılamacağımı kara kara düşünmeye başladım vede kimseyi tanımıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım:rendeer:

siyahatmaca Tek ziyaretcisi biz Türkler olsak namaz kılan insanalra yobaz gözüyle baktığımız için laiklik adı altında mescit olamayabilirdi :p

Kesin vardır yani :cat:

Hocam bırakın artık bu mağduriyet söylemini
ne ilgisi var laiklikle fuarda mescit olmasının
İzmirde her fuarda her daim mescit var ve açık
İzmir yerel yönetimi anti-laik mi şimdi

seni tanımayan mı var genc, ramzey'e neredeyse 3500 lira verecektin.herkes seni parmakla gösterecek :p

muhahahahaha sizin gibi ustaların arasın da birşeyler kapmaya çalışıyoruz ustat :mrgreen::mrgreen: herkes seni parmakla gösterecek diyince kendimi kötü hissettim o kadar kötümü durumum :salut:::stretche

pazar günü yani yarın öğlen gidicem ama ne sultanbeylide nede ümraniyede dergi, bilet filan bulamadım inş. fuarın kapısında bulurum :)

kardeş sanırım fazladan dawetıyen varmış nasıl ulasırız sana :) iş güçten fırsat bulamdık bakmaya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar