[Tekirdağ - MT]

Emrah'tan selam getirdim :)

aleyküm selam Aleyküm selam .. : )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------

özer güzelmiş Allah kaza bela vermesin,bi ara benim resimleri de atsan diyorum

Kanka Atıcam valla hep ya.. Bunlarıda telefondan attm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------

hayırdır herkes enduroya dönüyo, sonunda doğru yolu buldunuz dimi :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 ----------

nasılmış, günleri nasıl geçiyormuş..

DOğru yol Hangisi :D

benden söylemesi ben çağırdım gelen olmadı

uçmakdereye zaman darlığı nedeniyle gidemedim bidahakine artık

Arkadaşlar Merhaba; Geçen Şarköy gazetesinde okudum, ben uzakta olsam da gözüm kulağım oralarda, heyelan sebebiyle Uçmakdere yolu kapanmıştı, açıldı mı bilmiyorum...

Arkadaşlar Merhaba; Geçen Şarköy gazetesinde okudum, ben uzakta olsam da gözüm kulağım oralarda, heyelan sebebiyle Uçmakdere yolu kapanmıştı, açıldı mı bilmiyorum...

evet heyelan sebebiyle yeniköy tarafındaki yol kapalı şu anda ama kumbağ tarafınki yol iyileştirilme aşamasında,bu sene uçmakdere yolunu ordan verecekler.

olur,benim motor senelik bakımda yani dağınık vaziyette (granajları) olduğu için malesef size motorla katılamıycam ama arabayla arkanızdan gelirim hehehehhe

olur,benim motor senelik bakımda yani dağınık vaziyette (granajları) olduğu için malesef size motorla katılamıycam ama arabayla arkanızdan gelirim hehehehhe

Faruk'um olmadı şimdi :mrgreen: Sen motoru dağıt olacak iş mi:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 ----------

Neyse kaçtım ben adaş. Yarın kısmetse yanınızdayım. Görüşürüz :cat:

Faruk'um olmadı şimdi :mrgreen: Sen motoru dağıt olacak iş mi:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 ----------

Neyse kaçtım ben adaş. Yarın kısmetse yanınızdayım. Görüşürüz :cat:

GEl kankam Gel.. Faruk Sende Bu aksam git bagla GrenaJları :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar