Ngk ırıdıum buji

Hocam sen baya karıştırdın motorları birbirine, Cbr-125, cbf-150 birde cbf-250 eski twister ve yeni 2009-10 sürümleri var hondanın, cbr-150 nedir allahaşkına? ilk kez senden duyuyorum.

cbr150rgricu6.jpg

cbr 150 4 subaplı ve de Türkiyeye gelmemesine rağmen asya için üretilmiş model

nasıl cbf 125 ve 150 varsa cbr da da var.

youtube da izleyebilirsin cbr 150 leri

bikepics.com a girip cbr 150 lere bakabilirsin

ben cup a koydum üstündeki kodlar tutuyor bu önemli 7hs yazıyor cıkanda taktığımda aynı soğukta kolay calışıyor stop dağa az ediyor kesinlikle çekiş artıyor dolyısıyle sıkştırmayınca daha ekonomik tabi bu farklar çok abartılacak kadar yüksek değil orantıya vursak %5 diyebilirim sonuçta altı üstü bir buji

İridyum buji nin kullanım alanı standart yani iridyumdan önceki bujilerin dayanamayacagı basınc ve ısı altında performansında eksilme olmasını istemediginiz anlar.Ya modifiyeli yada SS aracımız varsa kullanmamızda sakınca yani gereksiz maliyet yok.Enbüyük üç özelligi;ısı dayanımı,yüksek sıcaklıkta kendini iyon itici özelligi sayasinde temizleyebilmesi ve standart muadillerinden daha iyi iletken olması.Buda bir önceki üründen uzun ömür demek.Aracınız zaten standart araç ise gereksiz masraf.yGerektigince yüksek ısı almadıgımızdan daha kısa sürede kirlenip performansını kaybedebilecegini göz önünde tutmalıyız.Başta ilk çalıştırmada iyi, bir süre sonra üzeri kaplanacağından buda ortadan kalkacak.Kolay gelsin

Buji ile sadece motor modifikasyonu olmaz. O bu zincirin bir halkasi. Ama insanlarin cok akil yormadan en basit yapabilecekleri sey performans bujisi almak oldugundan , bunu hep yapiyorlar. Sonrada husran ile bitiyor. Bu is bir butun isi. zincirde bir halk bile eksik olursa hic bir sey yapmamis gibi gider motorunuz.. Yani ..

Karburatorun
Benzin hortumunun
Hava ayarlarinin ve filtreresinin
Atesleme kablo , beyin ve bujilerin
Piston ve yatak sisteminin
Egzantrigin
Manifoldun
Dislinin
Egzozun
Tekerlerin
Fren sisteminin degismesi lazim

Bujiyi degistirdin , kaldi geriye listedeki digerleri. Basarilar:)

O kadar performans istemiyorum sokak yarışlarınada katılıyacam ama yazdıgın için teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 ----------

İridyum buji nin kullanım alanı standart yani iridyumdan önceki bujilerin dayanamayacagı basınc ve ısı altında performansında eksilme olmasını istemediginiz anlar.Ya modifiyeli yada SS aracımız varsa kullanmamızda sakınca yani gereksiz maliyet yok.Enbüyük üç özelligi;ısı dayanımı,yüksek sıcaklıkta kendini iyon itici özelligi sayasinde temizleyebilmesi ve standart muadillerinden daha iyi iletken olması.Buda bir önceki üründen uzun ömür demek.Aracınız zaten standart araç ise gereksiz masraf.yGerektigince yüksek ısı almadıgımızdan daha kısa sürede kirlenip performansını kaybedebilecegini göz önünde tutmalıyız.Başta ilk çalıştırmada iyi, bir süre sonra üzeri kaplanacağından buda ortadan kalkacak.Kolay gelsin

Bu sıcaklık işiyse sorun yok :) Yazın burda motora el değmiyor :mrgreen::mrgreen:

bende ybr 125 esd var iridyum buji taktım seste değişiklik var fakat performansta bişey farkedemedim.

Motosikletin bujiyi değiştirecektim gittim buji almaya bosch marka buji istedim fiyatı 4.5 tl dedi adam bana kalırsa uzun ömürlü olsun istersen ngk al dedi fiyatı 6.5 tl ymiş ngk kutusunun üzerinde japon malıdır yazıyor

ucuz bujilere göre daha az kurum bağlıyor ve zamanla diğerlerinin ateşlemesi zayıflarken iridyum buji daha ilk gün kü gibi devam ediyor. fiyatıda 30 40 arası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar