f650 için hangi elcik korumalar uygundur bilen var mı?
ankarada bmw ustası bilen varmı?
Gültekin abi , güncel yakıt tüketimini yazabilir misin epeydir yakıt tüketimi hakkında bilgi vermemişsin en son psikolojik değer olarak 5,5 lt den bahsediyordun ; birde sanırım motosikleti satıyordun ne durumda arıyan soran vs.durumu...
Arkadaşlar 74 model bir bmw için parça ihtiyacımız var.
http://www.motosiklet.net/forum/alm...ibop-muhafaz-lastikleri-lazi.html#post1975465
yardımcı olan olursa çok makbule geçer...
selam
evet özellikle yazın bacakları baya yakıyor..motorun tipik özelliklerinden biri imiş..şortla binme onun için..ingilizcen varsa f650.com & f650 co.uk ye mutlaka bak..
Selam arkadaşlar,
başlığı hortlatmak gerekÖncelikle gerçekten harika bir başlık olmuş ve çok faydalı bilgiler mevcut. Herkese teşekkür ederim. Ben de 97 F650 mi 1 hafta önce aldım. 23 binde bir tanıdığımdan aldım ve tekirdağdan istanbula getirdim. Ancak motor hararete çok yatkın, 1 saatlik sürüşlerde ısınmaya ve insanın bacağını yakmaya başlıyor. Sizlerde de böyle bir durum sözkonusumudur?
Ayrıca diğer bir soru ideal kullanım devri nedir. yukarıda arkadaşlarımdan birisi rölanti için 1500 demişti. vites geçişi için kaç devir önerirsiniz?