Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bilet 1 lira 35 kuruş oldu :) ben merkezde otoruyorum ama arkadaşlarımın çoğu anayurt ve çevresinde oturuyor,talas güzel yerdir.

öğrencinin ev tutması için en ideal yer talas. anayurt uzak kalıyordu yeni yolu açmadıysalar

beyazşehir de kalmıştım bir ara Kayseriden çok Sivasa yakın gibiydi:p

ya bir türlü gelemedim kozan üzerinden kayseri ye kısmet olmadı. hep adana veya maraş üzerinden gidip geldim, ama ilerde nasip olursa geze geze moto ile gelirim yine

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öğrencinin ev tutması için en ideal yer talas. anayurt uzak kalıyordu yeni yolu açmadıysalar

beyazşehir de kalmıştım bir ara Kayseriden çok Sivasa yakın gibiydi:p

ya bir türlü gelemedim kozan üzerinden kayseri ye kısmet olmadı. hep adana veya maraş üzerinden gidip geldim, ama ilerde nasip olursa geze geze moto ile gelirim yine

Senede bir sefer mutlaka kadirliye motorumla gelirim,Develi tufanbeyli istikametinden.kısmet olursa görüşürüz :rendeer:

Ybr koymamış ama ben filtreyi koyacam..patentini aldım bile..

:queen:

Dur Ferhat havamızı bozma birader sende...

Karbiratördeki pis su+benzin karışımını boşalttım.. gerçekten pislik çıktı,
Diğer taraftan rölantiyi 1 in biraz üzerinde yaptım..Işıklara yaklaştığımda yavaşladığımda stop ediyordu bitti.. iyişallah...

Depo ile karbüratör arasında filtre var mı? YBR lerde....

Son düzenleme:
ybrciler topik canlandı maşallah havalar ısınıyo tabi
depo ile karburatör arasında benzin filtresi var üstteki resimde görülüyo zaten beyaz

ybrciler topik canlandı maşallah havalar ısınıyo tabi
depo ile karburatör arasında benzin filtresi var üstteki resimde görülüyo zaten beyaz

Rölantı ayarım iyi..
Topik canlandı sayemde.. Tamam filtreyi gördüm... Temizliyecem....
Arkadaşlar bilginizi paylaşın bişey kaybetmessiniz..?Geçen gün bir arkadaşa özelden mesaj attım bişey sordum.. Bana buranın linkini vermiş.. 600 sayfayı oku orda var..Diğeride ybr manuelini oku.. Tamam bunlarıda okuyoruz..Ancak pratik bilgi tecrübe en geçerli olandır.. Ama paylaşmak istemiyorsanız bilemem... Valla o kadar kişiye sordum bana bilmişlik taslayanlar bi tane rölanti vidasını tarif edemediler... Bizde paylaşanlarla paylaşırız...
Bilgi paylaştıkça büyür....:rendee

Son düzenleme:
Rölantı ayarım iyi..
Topik canlandı sayemde.. Tamam filtreyi gördüm... Temizliyecem....
Arkadaşlar bilginizi paylaşın bişey kaybetmessiniz..?Geçen gün bir arkadaşa özelden mesaj attım bişey sordum.. Bana buranın linkini vermiş.. 600 sayfayı oku orda var..Diğeride ybr manuelini oku.. Tamam bunlarıda okuyoruz..Ancak pratik bilgi tecrübe en geçerli olandır.. Ama paylaşmak istemiyorsanız bilemem... Valla o kadar kişiye sordum bana bilmişlik taslayanlar bi tane rölanti vidasını tarif edemediler... Bizde paylaşanlarla paylaşırız...
Bilgi paylaştıkça büyür....:rendee

Abi alındım ama ya :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mert abi sen ybr'nin uzmanı olsun artık :cherry:

Ali hava ayar vidasını biliyon mu?:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:44 ----------

bEnim çektiğim resimden yani soldan çekilen resimden çizde göstersene...

28aok6h.jpg

Sizin çektiğiniz fotoğraf ters yandan çekilmiş.
Benim koyduğum fotoğrafta A ile işaretlenmiş olan hava ayarı bildiğim kadarıyla.
Motorum kirlenmiş bu arada fotoğrafla çok pis çıkmış yahu :cherry:
rlantiayar1.jpg

bir de bu var kitaptan aldım.
ybrrolanti.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar