Kayıp Motorcular

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mehmet bu Hakkı bir gün 200'le tekere alıp girmiş arabaların arasından makas atarak geçiyo, tabi ben bu arabaların yanından 30sn önce 300'le geçmişim, amcam beni algılayıpta refleks direksiyonu kırana kadar, Hakkıcım araya girmiş.

Hakkının ayaa teker bi kapmış orda, iki ısırmış atmış bunu, ilerde geldi yanıma dörtlüsünü yakmış, kaza yaptım sanki ayağımı çarptım sanki diyo...

Bakıyorum motor çil çil, üst baş çil çil, ayakkabılar çil çil...

Ayakkabıyı bi çıkarttık, serçe parmak yarıya gelmiş nerdeyse kopçak, hemen numuneye gittik, film çekildi 3-4 çatlak, parmak un ufak olmuş.:mrgreen:

Neyse abi Hakkı'yı canlı canlı bi dikmeye başladılar, akrapovic gibi baarıyo, yırttı hastaneyi.:queen:

Bu adam kıyafet ve motora en ufak çizik almadan patlayabilme yeteneğine sahip, kim bilir bizim bilmediğimiz ne patlamaları vardır.:cherry:

bir kere de kafadan patladım. aklım boyle gidip geliyor o yüzden :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 ----------

@ boy,
sen de oyun bozanlık yapma. bu alemde motosikletini yenileyeceksen kasko yaptırıp patlayacaksın. bu alemin raconu bu. :cherry:

boy

@aYe
Bu adam kıyafet ve motora en ufak çizik almadan patlayabilme yeteneğine sahip
Olm adam CBR125 Cup yarışında az mı patladı sanki? Bam Bam Hasan'a laf ediyorduk, Hakkı neredeyse Hasan'ı sollayacak. Bir keresinde de pocketbike testinde kaskın üstüne uçtu :)
@Nemrut
sen de oyun bozanlık yapma. bu alemde motosikletini yenileyeceksen kasko yaptırıp patlayacaksın. bu alemin raconu bu
O alemin raconu o olabilir ama biz farklı alemlerdeyiz koçum, senle gazlamayalı sen apaçi grubuna kaymışsın.. Ne o öyle parmak parçalamalar falan? Ben bugüne kadar yarışta da olsa hiçbir motoru pert etmedim, etmem de.. Motoru yenileyeceksem parayı bastırır yenilerim. Sen bence Murat'a özenip apaçi olma, cesedin yakışıklı olmasın :) Murat 9 canlıdır, bol da parası vardır ona bişi olmaz..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@aYe

Olm adam CBR125 Cup yarışında az mı patladı sanki? Bam Bam Hasan'a laf ediyorduk, Hakkı neredeyse Hasan'ı sollayacak. Bir keresinde de pocketbike testinde kaskın üstüne uçtu :)
@Nemrut

O alemin raconu o olabilir ama biz farklı alemlerdeyiz koçum, senle gazlamayalı sen apaçi grubuna kaymışsın.. Ne o öyle parmak parçalamalar falan? Ben bugüne kadar yarışta da olsa hiçbir motoru pert etmedim, etmem de.. Motoru yenileyeceksem parayı bastırır yenilerim. Sen bence Murat'a özenip apaçi olma, cesedin yakışıklı olmasın :) Murat 9 canlıdır, bol da parası vardır ona bişi olmaz..

Hemde nasıl apaçi oldu abi, öyle böyle değil, bir yanlaması var, arka tekerle mangal yelliyor sanki:queen:

Hem benim 9 canın 8'i gitti kaldı 1, bol parada bitti bol borcu var de bundan sonra.:cherry:

boy

@aYe
Hemde nasıl apaçi oldu abi, öyle böyle değil, bir yanlaması var, arka tekerle mangal yelliyor sanki Hem benim 9 canın 8'i gitti kaldı 1, bol parada bitti bol borcu var de bundan sonra
Demek ki yalnız bırakmamak lazım çocuğu.. Sen de iyi yanlardın, taa ki Kabataş sahilde patlayana kadar :mrgreen: Yanlamak düz yolda arka tekere patinaj çektirerek olmaz, Körfez pistinde Kenan kara şiganına girmeden 100m önceden yanlamaya başlıyordu ve viraja o şekilde giriyordu. Hakkı'nın yanlaması ön tekeri 3-5 saniye havada tutup ben teker yapıyom demek gibi bişi.. :) Sende de para bittiyse Amerikan borsası fena durumda demektir.. Olm sendeki para hergün yeni bir 1000RR alsan bitmez.. :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@aYe

Demek ki yalnız bırakmamak lazım çocuğu.. Sen de iyi yanlardın, taa ki Kabataş sahilde patlayana kadar :mrgreen: Yanlamak düz yolda arka tekere patinaj çektirerek olmaz, Körfez pistinde Kenan kara şiganına girmeden 100m önceden yanlamaya başlıyordu ve viraja o şekilde giriyordu. Hakkı'nın yanlaması ön tekeri 3-5 saniye havada tutup ben teker yapıyom demek gibi bişi.. :) Sende de para bittiyse Amerikan borsası fena durumda demektir.. Olm sendeki para hergün yeni bir 1000RR alsan bitmez.. :mrgreen:

Çok yalnız kaldı, düşün abi benle takılıyor, ordan hesap et:queen:
Ama emin ol yanlaması on numara tekeri tırt kabul ediyorum.:mrgreen:

O gün patladıktan sonra kırık kaburgayla nasıl 250-260 kapayıp gitmiştim ama beni yakalıycam diye 600RR'ın motorunu yakıyodun nerdeyse.:p

Para bitti abi bitti, yalan oldum.:queen:

bu parmaklar fazla geliyo zaten yarışta da kırmıştım.
evet yarışta bol bol düştüm fakat kullanmayı ogrendim.
yalnız ben ne sokakta ne de çay bahçesinde düşmedim. o yüzden kıyafetlerim ve motorum kullanmaktan eskidi bir düşsem de hem motoru hem de kıyafetlerimi bir yenilesem :mrgreen:

apaçiligin altın kuralı 9 canlı olmak. eger olabiliyorsan recep gibi ölümsüz olmak en makbulu :mrgreen:

boy

@Nemrut
bu parmaklar fazla geliyo zaten yarışta da kırmıştım.
evet yarışta bol bol düştüm fakat kullanmayı ogrendim.
yalnız ben ne sokakta ne de çay bahçesinde düşmedim.
Ne o olm Troy Bayliss'e mi özendin? Adam şampiyon olma uğruna küçük parmağını kestirmişti :) Bol bol düşüp hala motor kullanmayı öğrenemeyip tıra patlayanlar da var, çok kullanmakla öğrenilmiyor bu işler biraz da kapasite şart :mrgreen:

yani düşün bendeki ciddiyeti. kimseye geçilmemek için parmagımı feda ederim :mrgreen:
o yüzden bulaşmayın bana parmagımı keser yine de delerim herkesi :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Murat gergerli paşam vardı... Kayboldu.... Gören bilen varmı?...:silent: :)

Murat'a geçenlerde PM attım; nerelerdesin diye ara sırada olsa bir gel ceee de bari dedim.Sağ olsun döndü görev yeri değişmiş ve sık olarak siteye girmiyormuş. girsemde konulara yazmıyorum dedi.Biraz kırmışlar sanırım yazısında sitem vardı ..!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yani düşün bendeki ciddiyeti. kimseye geçilmemek için parmagımı feda ederim :mrgreen:
o yüzden bulaşmayın bana parmagımı keser yine de delerim herkesi :p

hadi len en son riva yolunda delik deşik ettik daha ne yapcaz ne bu çidiyet delikleri mantarlamı tıkadın :queen::queen::queen:

Çok yalnız kaldı, düşün abi benle takılıyor, ordan hesap et:queen:
Ama emin ol yanlaması on numara tekeri tırt kabul ediyorum.:mrgreen:

O gün patladıktan sonra kırık kaburgayla nasıl 250-260 kapayıp gitmiştim ama beni yakalıycam diye 600RR'ın motorunu yakıyodun nerdeyse.:p

Para bitti abi bitti, yalan oldum.:queen:

Ulan Aye naptın yaptın kendini attırdın...kamikaze dalışıda yapsan seni özleyecem birader...hah noldu şimdi...biliyoruz ki ordasın...okuyorsun ve birşeyler yazamamak seni çileden çıkartıyor...

gören bilen var...en son telefon görüşmemde kendisi başka bir memlekete (BATI ' ya ) tayin oldu...bir ara uğrayacağından bahsetti...bazı tatsızlıklar yüzünden siteye girmek istemediğini beyan etti..selam söyledi tanıyanlara...kendisine ulaşmak isteyenlere tel nosunu atabilirim...(kendiside verebilirsin dedi)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende düşünürüm bunu hep bişey olsa kimsenin haberi olmaz diye

wayyyy arkadaş 1 kişi bizi hatırlamamış :( yaklaşık 2 sene oldu ne çabuk unutulmuşuz bee :(

:pr::salut::farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya bi playboy_77 vardı gördünüz mü arkadaslar :pale:

aaa tam ben yazarken yazmışsın :p

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar