Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben sprey boyayla boyadım kaskımı önce boya kurumadan bir çizdim kazara sonra bir kaç gün sonra bir kaç yere dokundurdum kaskı çizik çizik oldu. iyi bir boya lazım sanırım spreyle tam olmuyor

işiniz gücünüz yok galiba.Gençler..

Alttaki boyayı iyice kazımak lazım...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben sprey boyayla boyadım kaskımı önce boya kurumadan bir çizdim kazara sonra bir kaç gün sonra bir kaç yere dokundurdum kaskı çizik çizik oldu. iyi bir boya lazım sanırım spreyle tam olmuyor

Sprey vernikle tamamlamalıydın boyama işini, Akçalı markasını önerebilirim Adanalı, sevgiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben denedim arkadaşlar,çin malı bir kaskım vardı sprey ile boyadım fakat istediğim sonucu alamadım,durumu daha vahim oldu ve çöpe attım kaskı :) Birde siz siz olun kaskı boyamadan önce zımpara atmayın boyadıktan sonra sonucu içler acısı ! yani mutlaka macun istiyor :mrgreen:

GEnçleR ;

Rölanti ve hava ayarını kendi yapan varmı ? 2005 ybr de şöyle anlatabilecek var mı?

:bounce:

Arkadaşlar 2006 model gri 20.000 kmde Kymco Grand dink makinası olan İstanbulda bir subay arkadaşım cbf veya ybr vitesliye geçiş yapmak istiyor...takas düşünen varsa bana pmle ulaşsın...

:wiinkk:GEnçleR ;

Rölanti ve hava ayarını kendi yapan varmı ? 2005 ybr de şöyle anlatabilecek var mı?

:cat::rendeer:

valla ben bir öğreneyimde bakın paylaşım nasıl olur görsünler..Gençler geleceğimiz sizlersiniz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir kaç resim,ben ve ybr :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sağolun arkadaşlar..

"ferotr" motosikletin çok güzelmiş.Arkadaşların da dediği gibi koruma demiri olsa daha iyi olacak.Kazasız sorunsuz sürüşler.

hava ayarınla oynama abi.rolantiyi de iyice gezdikten, motor fazlasıyla ısındıktan sonra yap... rolanti ayarı kitapçıkta var. ihtiyacın yıldız tornavida.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar