Kalbi olanlar izlemesin.

bazı fotolar koydum arkadaşlar ama su var o adam o motoru hız yapmak için alıyor tabi ki hakkı onları yapmak tehlikeyı goze alarak almış 1000cc eger almasaydı today alır bakardı keyfınıze şimdi diyorsunuz millet yapıyor ediyor ornek alıyor diye bu siteye ornek egitim videolarıda koyuluyor cogu topikte max hız konusulurken bu tarz videoları koymayın demek bence sacma diyorsunuz ki bunlar yuzunden motorculardan nefret ediyorlar kişi kendını bilirse nefret ettırmez bence

ayrıca bunları yazan arkadaşlar dikkat etmedım isimlerine ve motorlarına fakat cagu kişi buyuk motora biniyor ve hız yapmakta tamam kabul ediyorum bunlar tehlikeli fakat bu zamanda hangınız piste gidebiliyorsunuz orda yapabiliyorsunuz bu hareketlerı once özeştiri yapalım bence

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::shhh::::shhh::::shhh::::shhh::::shhh::
::melek02:::melek02:::melek02:::melek02:::melek02:

ya bu nasıl fotoraflardır bu sitede böyle şeyleri nasıl koyarsın....
mederatörler (fatihsevim) bu kişinin üyeliğini iptal edin ve bu konuyuda kilitleyin hertürlü bildiricem mederatörlere

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu fotoyu koyan kardeş....

Sabah sabah insanın için kaldırdın.... Sen bu fotolara rahat bakabiliyomusun?... :pr::pr:

Şahsen ben bakamıyorum... Ve burada yayınlanması zaten yasak olan fotoyu ne diye koyarsın ki....:farao::farao: Bilmiyorsan forum kurallarını oku...:farao:

ya bu nasıl fotoraflardır bu sitede böyle şeyleri nasıl koyarsın....
mederatörler (fatihsevim) bu kişinin üyeliğini iptal edin ve bu konuyuda kilitleyin hertürlü bildiricem mederatörlere

Bu fotoyu koyan kardeş....

Sabah sabah insanın için kaldırdın.... Sen bu fotolara rahat bakabiliyomusun?... :pr::pr:

Şahsen ben bakamıyorum... Ve burada yayınlanması zaten yasak olan fotoyu ne diye koyarsın ki....:farao::farao: Bilmiyorsan forum kurallarını oku...:farao:

ksr bakmayın arkadaşlar yasak oldugunu bilmıyordum ve modaretor kaldırmış sagolun

artık diyecek pekde soz bulamıyorum gercekler bunlar sizin bindiginiz motorlar ghostrideri izlerken ses yok onun gibilerin bu şekilde olan fotolarına ses var sitede gayrı ahlaki fotograflar cok sıcak karşılanırken bu fotograflar yanlış karşılandı ve bunu unutmayın bu fotografları bu siteden indirdim

gereken yapılsın iptal gereken bi durum varsa edin uzaklastıracaksanız uzaklastırın

saygılar

GELSIN BIZIM TURKIYENIN YOLLARINDA GITSIN BOYLE
HANZOLAR SINYAL VERMEDEN SAĞA SOLA DÖNÜVERİYORLAR

AYRICA MALUM HERGUN BIZIM YOLLARIMIZDA
YENI BOZUKLUKLAR ÇATLAKLAR ÇUKURLAR OLUŞUYOR

1HAFTA ONCE GERIZEKALI BELEDIYENIN ACTIGI
VE UYARMADIGI LOGARA DÜŞTÜM :d

Patronum napiyorsun öyle bi sağa, bi sola, bi geriye esneyip duruyorsun dediğinde kendime geldim... Harika bir sürüş azrailden kaçıyor galiba arkadaş:queen:

15senedir faal trafikte araç kullanan biriyim ve araçla serederken yanımdan bu şekilde geçenler oluyor inanın o an refleks olarak kendinizi ters yöne atıyorsunuz ve bu şekilde kaza yapanlar çok,,çok gereksiz çok acımasız bir sürüş,kendi manyaklıgı uruna başkalarının hayatını hiçe sayan bi davranışı bir motosiklet kullanıcısı olarak kınıyorum ve kınamanızı bekliyorum bizede bu yakışır..

kınıyorum:) dedigin gibi kendini attığı tehlike bi yana yanından gectiği otomobilleride büyük tehlikeye sokuyor. hiç beklenmedik bi anda yanınızdan geçince böyle bi makina neye uğradıgını şaşırıyor insan.

benim başıma bi tünelin içinde geldi. arkadaş yanımızdan 200 le geçti tünelde. arabadaki herkesin başı tavana vurdu sesten ve panikten irkilince:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar