Kalbi olanlar izlemesin.

Saydığım kadarıyla 3. verilişi felan videonun ama daha izlememiş olan arkadaşlar vardır belki :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Facebook tan olmayan başka yerden bakabileceğim bir link verebilirmisiniz?

Benim mause sapıttı,eşinemiyorum nette,trafikteki manyak deyip google-translate'de çevirin, yabancı varsa biz de izleyelim.:wiinkk:

normal araç sürenlere açıyom tam yanından geçerken bi çarpıcak suçsuz adamındaa başı yanıcak.kafasız insan bunlar

crayz in traffic... başka videolar çıkıyor hindistandaki çılgın trafik :) o videonun başlığı olsa sanırım daha rahat bulunur.

Böyle adrenalin mi olur beyler.. Şehir içi trafikte adam 200 le gidiyor..Bir çocuk bir ana yola çıksa ne olacak? Akşam eve geldiniz ve böyle saçma sapan bir iş için biraile yada ocağı söndürmek.. Gidin boş yollar yada kapalı yollar yada pistlere çıkın yahu! Otoban olsa bir nebze şehir içi ne diyim.. Şehir içinde 250 ile giden motosikleti yayanın farketmesi o kadar zor ki.. Hayır sürücü bir ölür orası muhakkak ama benim canımı yakma.. Adrenalin için Antalya'ya gelin kuzeyden güneye doğru 350 km ile sürün motorunuzu ve 100 m lik falezlerden Akdenizin ılık sularına uçun.. işte adrenalin..

Anlayamadım Türkçemi bu video neyin nesidir ingilizcesi yokmu başlığın yabancı videomu?

yapmayın arkadaşlar bu tür şeyler. Sonra ölüyorsunuz, motosiklet tehlikeli diyorlar

İzledim sonunda.1.29. dakikada refuja yapışıyor giriyor derken bende videoyla birlikte sağa yattım seyrederken gerçekten etkiliyor insanı.Ghost rider diye biride var oda bundan beter gibi.Pideci servis yapan motosikletçilerde böyle sürebiliyor hızlı olmasada bu kadar...buda bişeymi :farao:

15senedir faal trafikte araç kullanan biriyim ve araçla serederken yanımdan bu şekilde geçenler oluyor inanın o an refleks olarak kendinizi ters yöne atıyorsunuz ve bu şekilde kaza yapanlar çok,,çok gereksiz çok acımasız bir sürüş,kendi manyaklıgı uruna başkalarının hayatını hiçe sayan bi davranışı bir motosiklet kullanıcısı olarak kınıyorum ve kınamanızı bekliyorum bizede bu yakışır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar