tecrübeli arkadaşlara selam

sevgili arkadaşlar bir süre önce yine yardım istemiştim...
bu adamda sorup duruyor demeyin... bilenler lütfen yardım etsin.....
ekonomik olarak kendimi zorlayarak ikinci el bir yamaha dragstar almayı düşünüyorum...ben ankaradayım....
başka bir şehirde bana uyan bir motor buldum...
sezon açılmadan ve bana daha fazla masraf çıkmadan almak istiyorum...
ama ben daha çok iyi sürücü değilim, uzun yola hiç çıkmadım ve malum her yer kar kış...
ve soruma geliyorum....
motoru almayı düşündüğüm arkadaş şehirlerarası otobüs bagajında motoru ankaraya kadar getirebileceğimi söylüyor...
1. 2003 model bir yamaha drag star bagaja sığarmı...
2. eğer sığarsa motora zarar verir mi...
3. bu işin başka yolu varmı....
herkese teşekkürler....

Dragstar dediginiz 650 cc hacimli, yaklasik 150-160 kilo civarinda bir motor. Bir otobuse nasil bir motor bindirilir ben bilmiyorum ya da boyle birsey yapiliyorsada hic duymadim. Yapilsa bile cok maliyetli olabilir.

Motor su an nerede?

403 otobüslere sığdığını söylüyorlar doğrudur.. eğer sağlam bi şekilde yerleştirilip bağlanırsa bi sorun olmaz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
otobüs firmaları kabul etmez sanıyorum, bence kendi bölgene yakın aynı motosikletlere bak:cat:

neden çok soru sormuş olasınız :silent:bu sitenin amacı neki :)

trabzon çok uzak sayılmaz biraz daha sabredip havalar düzeldiğinde uzun yol tecrübesi olan bir arkadaşınız ile gidip alsanız daha iyi olur diye düşünüyorum..

birde otobüs bagajında biraz zor 229 kg ağırlığındaki bir motoru bagaja sokamazsınız soksanızda zarar görür :cat:

Son düzenleme:
kardeş ben istanbulda oturuyorum adapazarından otobusle 100 luk cup motor getirmiştim hemde otobus soforu para bile almamıştı,otobusün büyüklüğüne göre değişir.yani tek yapman gereken gidip otobüs firmasına sormak orda şöförle anlaşmak ben öyle yapmıştım.

Motosikleti
750x
Buna benzer bir konu geçen günlerdede açılmıştı. Konuyu açan arkadaş aras kargo ile 450-500 tl gibi bi fiyata anlaşmıştı... Kargo şirketleriyle bi temasa geçin bence..

bildiğim kadarı ile kargo ile yollayabilir bir paletin üzerine tahta çadır yaparak tekerleklerini filan söküyorlar öyle bağlıyorlar motor tamircisi o işi ayarlayabilir yoksa saatlerce yatık bir vaziyette otobüs içinde gelmesi zararlara yol açabilir hiç yatık kargolanan bir motora rastlamadım hatta yabancı bir siteden link bulabilirim http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=462017&page=74
linkten incelebilirsin nasıl yapıldığını notlarını alıp tarıf edersin yaparlar kolay birsey

otobüse 40-50 verip halledebilir ama.. 400-500 vermek yerine

kardeş ben istanbulda oturuyorum adapazarından otobusle 100 luk cup motor getirmiştim hemde otobus soforu para bile almamıştı,otobusün büyüklüğüne göre değişir.yani tek yapman gereken gidip otobüs firmasına sormak orda şöförle anlaşmak ben öyle yapmıştım.

100 lük cup kaç kilo :silent:

bahsedilen motor boş hali 229 kg :bounce:

ağırlıkla ne alakası var ki?
kargo taşırken kaldırıp yüklemeyecek mi kamyona

Motosikleti
750x
Üstat en iyisi sen parayi bana ver ben alip geleyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar