[MT İzmir]2010 un ilk buluşması (5 şubat)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaa biz yine gelemeyeceğiz akşama misafir var :p

Bu şaka mı ciddi mi anlayamadım ama neyse:silent:
ciddi ciddi :queen:
Cuma gelemeyeceğim,maçı ekemem,ama pazar gezisinde varım anlamında yazmış Mert :) Hangi kısmını anlamadın yahu :)
:cat:
Yok yahu,Aykut malum buluşmadan sonra yani şu önemli kararlar buluşmasından sonra gelmedi bir daha gruba,2 aydır..
Ve iki aydır da halı saha maçı yapıyormuş cumaları.O anlamda yazmış,durumda seninkine benzerlik var,ama taş atma değil.
Yanlış anladın sanırım..
Cumaları tek maç yapan sen değilsin yahu,hemen alınmayın :) Hem senin düşündüğün gibi bile olsa başlığı sen açmadın ki,sana neden laf atsın..
gereksiz kararlar buluşmasında ne işim olur yaw:queen:
Dalga geçiyom be Tuncer yoksa Aykut abi söylese bile koyar mı bana tamamen geyik çevirmekti benim amacım ama profesyonel bir modaratörlük örneği göstererek tüm geyik çabalarımı bertaraf ettin seni bu üstün başarından ötürü tebrik ediyorum:p:cat::rendeer:

Not:Bunlarda geyikdir:queen:

:bounce::bounce:

Burda alışveriş merkezindeki buluşmaya gelmiştim o süperdi hala çoğu kişiyi tanımıyorum ama :p

Moderatör (forrap)
Biraz geç geleceğim,ama geleceğim :)
Geleceğim dediyseem,geliriiiim..

neyse toplantıyı kaçırmışım bir dahaki sefere inşallah. herkese selamlar

Erman kardeşime testek verdiğiniz için teşekkür ederim, ama gelenlere hala bir sınKINtı var galiba grupta çocuk ilk topiğini açıyor arkadaşlara bak çok güzel destek veriyor. Beyler bırakalım bu işleri kendimizi kaf dagında görmeyelim küçük le küçük büyükle büyük olun .olunki sizi takdir edelim (söz yerini bulur)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar