[MT İzmir]2010 un ilk buluşması (5 şubat)

Hava güzel olursa gelebilirim forum üyesi arkadaşlarlarla tanışmış oluruz.

yeni işim dolayısıyla biraz geç çıkıyorum. ilerleyen saatlerde uğramaya çalışırım :)

Cumaları halı saha maçlarım var 2 aydır sektirmiyorum, yine sektirmem :p Ama pazar gezide kısmetse sektiririz :silent:

Moderatör (forrap)
Cuma gelemeyeceğim,maçı ekemem,ama pazar gezisinde varım anlamında yazmış Mert :) Hangi kısmını anlamadın yahu :)

Cuma gelemeyeceğim,maçı ekemem,ama pazar gezisinde varım anlamında yazmış Mert :) Hangi kısmını anlamadın yahu :)

Burda bi taş var gibi Tuncer çünkü her cuma maçım var diyip toplantılardan erken kaçan bendim ve bu yüzden hep kızıyolardı bana ondan dolayı mı yazdı acaba dedim?

Moderatör (forrap)
Yok yahu,Aykut malum buluşmadan sonra yani şu önemli kararlar buluşmasından sonra gelmedi bir daha gruba,2 aydır..
Ve iki aydır da halı saha maçı yapıyormuş cumaları.O anlamda yazmış,durumda seninkine benzerlik var,ama taş atma değil.
Yanlış anladın sanırım..
Cumaları tek maç yapan sen değilsin yahu,hemen alınmayın :) Hem senin düşündüğün gibi bile olsa başlığı sen açmadın ki,sana neden laf atsın..

Yok yahu,Aykut malum buluşmadan sonra yani şu önemli kararlar buluşmasından sonra gelmedi bir daha gruba,2 aydır..
Ve iki aydır da halı saha maçı yapıyormuş cumaları.O anlamda yazmış,durumda seninkine benzerlik var,ama taş atma değil.
Yanlış anladın sanırım..
Cumaları tek maç yapan sen değilsin yahu,hemen alınmayın :) Hem senin düşündüğün gibi bile olsa başlığı sen açmadın ki,sana neden laf atsın..

Dalga geçiyom be Tuncer yoksa Aykut abi söylese bile koyar mı bana tamamen geyik çevirmekti benim amacım ama profesyonel bir modaratörlük örneği göstererek tüm geyik çabalarımı bertaraf ettin seni bu üstün başarından ötürü tebrik ediyorum:p:cat::rendeer:

Not:Bunlarda geyikdir:queen:

Moderatör (forrap)
Aman yanlış anlaşılma olmasında,gerisi önemli değil.Aksi durum olmasındansa yanlış anlayanın ben olmasını hep tercih ederim :cat:
Tek amacım bu grupta huzursuzluk var ibaresinin huzur sağladığı insanları sevindirmemek.Hepsi o kadar..

Neyse,geyiği benle çevirmiş oldun :p Normalde bir site yöneticisiyle dalga geçmiş,geyik yapmış olmanın cezası ağırdır,idama kadar gider muazallah :) Seninkini para cezasına çevirip kefaletle serbest bırakıcam,ödemen ilk buluşmada bişeyler ısmarlamak,kaçarın yok :p

Aman yanlış anlaşılma olmasında,gerisi önemli değil.Aksi durum olmasındansa yanlış anlayanın ben olmasını hep tercih ederim :cat:
Tek amacım bu grupta huzursuzluk var ibaresinin huzur sağladığı insanları sevindirmemek.Hepsi o kadar..

Neyse,geyiği benle çevirmiş oldun :p Normalde bir site yöneticisiyle dalga geçmiş,geyik yapmış olmanın cezası ağırdır,idama kadar gider muazallah :) Seninkini para cezasına çevirip kefaletle serbest bırakıcam,ödemen ilk buluşmada bişeyler ısmarlamak,kaçarın yok :p

Ayıp ediyon açılış çayın benden:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar