Herkez kebap yemeye!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı uğurlu olsun gayet temiz ve güzel bir mekana benziyor inşallah işlerin iyi olur
siz organizeyi yapın mt ailesi nasıl olsa gelir :cat:

Sağol teşekkürler dediğim gibi katılımları bekliyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbuldan pek bi uzaktayız..

keloncum..başka bir başlık aç güzel bir şekilde ayrıntılı olarak buluşma tarihi, buluşma saati, buluşma yeri (ortak bir yer belirleyip bizi sen oradan alıp götüreceksin mekana), gidilecek mekanı..vs. tüm bunları ve fiyat menüsünü oraya tekrardan yazarsan ve eğer mümkünse indirimde yapılacağını yazarsan(ayrı başlıkta) katılımı arttırırsın gibime geliyor..eğer mümkünse haftasonuna ayarlama yaparsan gelen kişi sayısı daha fazla olur tahminim..

ss

tmm engin abi yeni bşlık açıcam ayrıntılı yazarım

hava durmuna göre gelip gelmiyceğimi yazıcağım uzun zamandır dürüm yemiyorum yemin ederim özledimm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------

Evet uygun şimdi hava durumuna bakıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------

Evet arkadaşlar şimdi katılımları bekliyorum
05:02:2010 tarihi cuma günü saat 19.00 da toplanalım diyorum ne dersniz yalnız o tarihte yapmur veya kar olursa buluşmayı erteleriz sıkıntı olmaz şi,mdi

katılımlar

1:sen

şuanda avcıalrda kar var vee arabalar sokak aralarında zor ilerliyor.. eğer dediğin tarihe kadar kar yerden kalkarsa tabikide seveseve dürüm yemeğe geliceğimmm:cat: ağzım sulandı gece gece..:queen:

hergün mt e girip ne war ne yok diye okurum, üye adımla giriş yapmamı gerektirecek birşey olmaz genelde ama iş yemeğe gelince bişeyler de ben yzazyım dedim. tarih saat belli olunca ben de geleceğim, sağlam müşteriyimdir :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar