Herkez kebap yemeye!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka motorum serviste kazadan dolayı biliyosun bitsin hem havalarda biraz düzelsin topluca bi gelelim kanımca :mrgreen:
hımm.anladım daha da çıkmadı dimi senin motor neyse konu zaten açık kalıcak havalar düzelsin o zaman katılımlar başlar
Hayırlı olsun kelon....
Paket servis elemana ihtiyacın varmı....Nerden nereye dimi keloncum,ALLAH hayırlı işler versin..
valla servise ben çıkıyorum şuan ama gel çayımı iç dimii hayır demezsn!"!!!
ete muhabbete her türlü varım, :) motora gerek yok bu havada arabayla geliriz leziz kebabların dönerlerin tadına doyulurmu yaw :) sen işleri bi yoluna koyda kaptan illaki damlarım bende emin ol :)
saolasın bugünü gördüm hiç öner için kebap için bu havada ne araba ile ne de motor ile çııkmayın ben bugün en az 100 kaza atlattım bir tane serviscim var paket lemanı oda akraba oda arbaya çarptı ayağı şişti tek kaldım ben çıkıyorum ve acayip zorr bu havada

hayırlı olsun, Allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. fiyat dengesine, temizliğe, kaliteye, hızlı servise önem verdiğiniz sürece müşterileriniz hem artacak hem de sizi tavsiye edeceklerdir.
aynen zaten gelince anlıyacaksınız temizliği ve hijyeni ve paketçi iyi olduğu sürece işlerimiz düşmez allah utandırmasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------

ulaaaaa.....
yahu harbidende acayip AÇIKTIM!!!!
canım ADANA çekti bide künefe.....

eh be kardeşim,gece vakti aklıma ne soktun....:queen::queen::queen:

BABAÇİ;

Abi bi gün sana geleyim,buluşup beraber gidelim... ben bulamam şimdi orayı...

çek bir adanaa birde künefeeee
abi çıkmak üzere
hadi abimi bekletmeeee

kelon...
Arkadaş hem konu açıyorsun,hemde ortada yoksun...
hani resimler,hani menü,hani fiyatlar...

bak millet sizi bekliyordu... ama haaaaala bekliyorlarmı tartışılır tabi.

ya abi karyağışının 2 günü kaza geçirdim ayağım biraz incildi şimdi iiyim gine az incilmeyle atlattım azla araba üstümden geçi,yordu şuanda iyim havalar biraz açsın yaz sezonu filan toplayacağız mille ti gelceksiniz yarın fotoğraf makinası bulcam çekcem reimleri koyarım fiyatlarıda pazartesi y hal olur heralde yarın pazar ya ondan hayırlısı katılımlar olsunda inallah

ya abi karyağışının 2 günü kaza geçirdim ayağım biraz incildi şimdi iiyim gine az incilmeyle atlattım azla araba üstümden geçi,yordu şuanda iyim havalar biraz açsın yaz sezonu filan toplayacağız mille ti gelceksiniz yarın fotoğraf makinası bulcam çekcem reimleri koyarım fiyatlarıda pazartesi y hal olur heralde yarın pazar ya ondan hayırlısı katılımlar olsunda inallah

Geçmiş olsun yav boşver kebabı sen kendine dikkat et..
Nasıl oldu hadise?

Geçmiş olsun yav boşver kebabı sen kendine dikkat et..
Nasıl oldu hadise?

abi kebap yetiştiriyordum sonra yava yavaş giderken birdn kaydım sonra yokuştayım arkadamdan mercedes geldikaydı duramadı milim mesafe ile bana çarpmadan park halinde duran otobüse çarptı sonra bmw degeldi çarptı yani dediğim gibi milim mesafe ile atlattım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------

Hayırlı olsun kebaplar ücretsiz gibi konuşuyorsun herkes gelir :)
heheeh canın sağolsun şimdi yklüyorum fotoyu

kelon geçmiş olsun
ü
sağolasın teşekkürler

geçmiş olsun....menüleri ve fotoları bekliyoruz
şimdi ekliyorum teşekkürler

@kelon geçmiş olsun
sağolasın teşekkürler alah kimseye kaza ve bela vermesin

Geçmiş olsun Keloncuğum. Bu kaçınçı ya rekor kırıcan. Allah tekrarını nasip etmez inşallah...

MFM

mekan güzel bu arada geçmiş olsun karda dikkat edin abi ya motor sıkıntılı çok şaşırıyorum karda motorla gezenlere :cyclopsan fiyat tarih belirlenirse şubat sonuna kadar istanbuldayım..

ilk önce çooook geçmiş olsun diyelim...
sonrada;
tekrardan hayırlı olsun diyelim....

kebap gününü sabırsızlıkla bekliyorum...

fiyatlar belli oldu

şmdi sırasıyla

1:lahmacun 1.50
2:adana porsiyon pilavı vs. 6.00
3:adana veya urfa dürüm 5.00
4:tavuk şiş porsiyon:5.50
5:kanat porsiyon:5.50
6:tavuk şiş dürüm 4.50
7:döner porsiyon 7.00
8:iskender 7.00
9:yarım ekmek döner 3.50
10:pide döner tombik 3.50
11:kıymalı pide:6.00
12:kaşarlı pide:5.00
13:karışık pide :7.00
14:kavurmalı:7.50
15:köfte porsiyon 6.00
16:köfte yarım ekmek 3.00
::::::::::tatlılar::::::::::::::::

1:sütlaç 2.50
2:künefe:6.00
:::::içeçekler:::::::::

Ayran :1.00
kola:1.50

asitli içeçek lerin hepsi 1.50 tldir...

çay:50 krs

keloncum bence fiyatlar gayet makul, artık bize de organize olup gelmek kalıyor :)

Evet uygun şimdi hava durumuna bakıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------

Evet arkadaşlar şimdi katılımları bekliyorum
05:02:2010 tarihi cuma günü saat 19.00 da toplanalım diyorum ne dersniz yalnız o tarihte yapmur veya kar olursa buluşmayı erteleriz sıkıntı olmaz şi,mdi

katılımlar

1:sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar