Her sefer anlamındaki yazım "herkez"
madem bi hata düzeltildi tam olsun her sefer anlamında ise her kez yazılır yani ayrı yazılır.
Hayırlı uğurlu olsun abicim ben de o tarafa gelirsem uğrarım arkadaşlarla inşallah.
Her sefer anlamındaki yazım "herkez"
hımm.anladım daha da çıkmadı dimi senin motor neyse konu zaten açık kalıcak havalar düzelsin o zaman katılımlar başlarkanka motorum serviste kazadan dolayı biliyosun bitsin hem havalarda biraz düzelsin topluca bi gelelim kanımca :mrgreen:
valla servise ben çıkıyorum şuan ama gel çayımı iç dimii hayır demezsn!"!!!Hayırlı olsun kelon....
Paket servis elemana ihtiyacın varmı....Nerden nereye dimi keloncum,ALLAH hayırlı işler versin..
saolasın bugünü gördüm hiç öner için kebap için bu havada ne araba ile ne de motor ile çııkmayın ben bugün en az 100 kaza atlattım bir tane serviscim var paket lemanı oda akraba oda arbaya çarptı ayağı şişti tek kaldım ben çıkıyorum ve acayip zorr bu havadaete muhabbete her türlü varım,motora gerek yok bu havada arabayla geliriz leziz kebabların dönerlerin tadına doyulurmu yaw
sen işleri bi yoluna koyda kaptan illaki damlarım bende emin ol
![]()
aynen zaten gelince anlıyacaksınız temizliği ve hijyeni ve paketçi iyi olduğu sürece işlerimiz düşmez allah utandırmasınhayırlı olsun, Allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. fiyat dengesine, temizliğe, kaliteye, hızlı servise önem verdiğiniz sürece müşterileriniz hem artacak hem de sizi tavsiye edeceklerdir.
ulaaaaa.....
yahu harbidende acayip AÇIKTIM!!!!
canım ADANA çekti bide künefe.....
eh be kardeşim,gece vakti aklıma ne soktun....:queen::queen::queen:
BABAÇİ;
Abi bi gün sana geleyim,buluşup beraber gidelim... ben bulamam şimdi orayı...
ya abi karyağışının 2 günü kaza geçirdim ayağım biraz incildi şimdi iiyim gine az incilmeyle atlattım azla araba üstümden geçi,yordu şuanda iyim havalar biraz açsın yaz sezonu filan toplayacağız mille ti gelceksiniz yarın fotoğraf makinası bulcam çekcem reimleri koyarım fiyatlarıda pazartesi y hal olur heralde yarın pazar ya ondan hayırlısı katılımlar olsunda inallah
Geçmiş olsun yav boşver kebabı sen kendine dikkat et..
Nasıl oldu hadise?
heheeh canın sağolsun şimdi yklüyorum fotoyuHayırlı olsun kebaplar ücretsiz gibi konuşuyorsun herkes gelir![]()
ükelon geçmiş olsun
şimdi ekliyorum teşekkürlergeçmiş olsun....menüleri ve fotoları bekliyoruz
sağolasın teşekkürler alah kimseye kaza ve bela vermesin@kelon geçmiş olsun
Geçmiş olsun Keloncuğum. Bu kaçınçı ya rekor kırıcan. Allah tekrarını nasip etmez inşallah...