Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

0,15 sentil ile 0,10 sentil çakısını supab vidasının arasında ne kadarlık tur attığını tespit ediyorsun ona göre 0,012 ye ayarlıyorsun. Mesela 0,15 sentille tatlı sıkı yapıyorsun sonra 0,10 sentli koyuyorsun 0,10 a sıkarken Sanırım Ayar civatası yarım tur dönüyor ona göre civatayı ceyrek tur attırsan 0,125 olur. Çeyrek turdan daha az cevirirsen 0,12 olur. Göz kararı ayarını yapıyorsun.

süpap ayarın baya ustalaştın abi:wiinkk::rendeer::rendeer::cat:

Teşekkürler Sedat. Senin Tecrübelerin yanında benim bilgilerimin lafı olmaz.
Bu taraflara gelmiyormusun. Hirkilide kap gel. Bekliyorum çay içmeye.

bende olsa olsa en fazla yol tecrübesi olur abi:cherry::cherry:havalar biraz daha ısınsın gelcez abi merak etme subat cıksın..

bende olsa olsa en fazla yol tecrübesi olur abi:cherry::cherry:havalar biraz daha ısınsın gelcez abi merak etme subat cıksın..

sedat naber ya :mrgreen: giremiyorum msn'e görüşemiyoruz k. bakma artık. ya yazın bi ist. a doğru kopayım diyorum benim ybr ile geçerken bi çay ısmarlarsın artık :p:p

sedat naber ya :mrgreen: giremiyorum msn'e görüşemiyoruz k. bakma artık. ya yazın bi ist. a doğru kopayım diyorum benim ybr ile geçerken bi çay ısmarlarsın artık :p:p

tabi nedemek..ben sendenönce davranip ayvalıga gelmezsem:queen:herzaman bekleriz:pben yoksam newçeri abim var:cherry::cherry:

arkadaşlar zinciri bir miktar gerdirmem lazım,28000 dir hiç gerdirmedim:)

gergi ayar civatası sabitmiş gibi duruyor yada felaket bir şekilde sıkışmış:pr: açılmıyor.

daha önce kendi başına zinciri gerdiren oldumu?

özellikle sedat ve ramçodan bilgi istiyorum:)

arkadaşlar zinciri bir miktar gerdirmem lazım,28000 dir hiç gerdirmedim:)

gergi ayar civatası sabitmiş gibi duruyor yada felaket bir şekilde sıkışmış:pr: açılmıyor.

daha önce kendi başına zinciri gerdiren oldumu?

özellikle sedat ve ramçodan bilgi istiyorum:)

arka teker göbek milini ve ayar sabitleme somununu gevşetmezsen tekeri yerinden oynatamazsın.:bounce:

arka teker göbek milini ve ayar sabitleme somununu gevşetmezsen tekeri yerinden oynatamazsın.:bounce:

oralarda sorunum yok,10 defa lastik değiştirmişimdir:p fakat gergi demirindeki ufak civatayı geri almam lazım namussuz yerinden kımıldamıyor:cyclopsan

artık o civatanın orada sabit olduğunu düşünmeye başladım:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2010 ybr'ler edirneye daha gelmedi. İstanbula geldimi?

acaba depoyu ve grenaları değiştirsek bizim motorlarda 2010 görünümlü olur mu yakından göremedik ki şunları(doğan görünümlü şahin)hesabıolurmu acaba:cherry:

aküleriniz kaç amper??
5 amper yerine 7 amper taksak sıkıntı olurmu?

eğer akünün ebatları aynı olur ve takma sıkıntısı olmazsa olur tabii..

amper içerisine depoladığı elektriği ifade ediyor.misal... 5 amper aküyle 50 sefer marşa basıp çalıştırıyorsak 7 amper aküyle 70 defa basabiliriz.

bende ki orjinal akü 5 amper:cat:

eğer akünün ebatları aynı olur ve takma sıkıntısı olmazsa olur tabii..

amper içerisine depoladığı elektriği ifade ediyor.misal... 5 amper aküyle 50 sefer marşa basıp çalıştırıyorsak 7 amper aküyle 70 defa basabiliriz.

bende ki orjinal akü 5 amper:cat:

Bence 5 A bozmamak lazım..yinede..:bounce:
Ancak benim 2005 modelde kontağı çevirince far yanıyor..Ona on/off düğmesi takacağım.. Daha iyi olabilir..:cat:

Bence 5 A bozmamak lazım..yinede..:bounce:
Ancak benim 2005 modelde kontağı çevirince far yanıyor..Ona on/off düğmesi takacağım.. Daha iyi olabilir..:cat:

kontağı çevirince far yanmaması lazım...

motor çalıştıktan sonra devir yüksletmeden far devreye girmiyor, senin dediğin gibi çalıştırmada zorluk yaşar motor.

gerçi ben araya bir düğme koydum istediğim zaman açıp kapatabiliyorum ama düğmesiz bile olsa anahtarı çevirince far yanmaz.

2010 modeller yolda arkadaşlar fuardan sonra büyük ihtimal satışa çıkar ilk alacaklardan biriyim bu aleti:cat:

kontağı çevirince far yanmaması lazım...

motor çalıştıktan sonra devir yüksletmeden far devreye girmiyor, senin dediğin gibi çalıştırmada zorluk yaşar motor.

gerçi ben araya bir düğme koydum istediğim zaman açıp kapatabiliyorum ama düğmesiz bile olsa anahtarı çevirince far yanmaz.

Yok 2005 modellerde böyle imiş....

Konjektör nerdedir..??

:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar