1 haftadır macitin yanına uğramıyordum . 2. marşta çalıştı . seviyom ya bu motoru
artçı selesini değiştirmem lazım ne önerirsiniz ?
slm ben mondiat 250 mct alıcamda arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.Bu motorun ilk olarak max duz yolda kaç bastınız ve yol tutusu nasıl onu ögrenmek isterim.servis ve yedek parça da sorun yasadınız mı.uzun yolda motor nasıl ii dayanabiliyor mu performans bakımından nasıl.
simdiden yardım eden arkadaslara tesekkur ederim.
1 haftadır macitin yanına uğramıyordum . 2. marşta çalıştı . seviyom ya bu motoruartçı selesini değiştirmem lazım ne önerirsiniz ?
slm ben mondiat 250 mct alıcamda arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.Bu motorun ilk olarak max duz yolda kaç bastınız ve yol tutusu nasıl onu ögrenmek isterim.servis ve yedek parça da sorun yasadınız mı.uzun yolda motor nasıl ii dayanabiliyor mu performans bakımından nasıl.
simdiden yardım eden arkadaslara tesekkur ederim.
Artçı selesi işini şöyle yap, sissy barın süngerini sök, onu artçı selesi yap, sonra da kendine güzel bir sissy bar yaptır..
en iyi çözüm bu
abi o sünger de dandik . geçen kayınbirader sürerken 5 dakika arkaya oturdum kasa uyuştu valla çok rahatsız . ayrıca şu anki yere ekleyim mi yoksa yer mi değiştireyim??? anlamadım ??? aslında oto döşeciye gidip komple deri orjinal bişey yaptırmak nasıl olurdu ??
oturarak ugrasmama ragmen sırtım agrıdı herseye ragmen oldu
sigorta yakıp kısa devre yaptırabılecegımı dusunuyordum
degisik sekılllerde denedım neysekı oldu
[/URL][/IMG]![]()
en güzel olmuş..hadi güle güle kullan, eline sağlık
Bu arada depoyu vs.yeyi kaça boyatmıştın sen? komple boyalı değil mi?
dostum gidonlar birebir aynı ya bende benım mct gidon acısından benzerı olmayan mct dıyordum ;
takiii resmini görene kadar:cherry:
Engin aldığım sis farlarının cam cercevesi paslanmaya başladısende aynı sorun varmı
ugurapay slm bende bugün bakmaya gittim motora alıcam pazartesi günü msne ekledim bi kaç sorum olucak
Barış, sen bıyıkları kestin mi yav? Bugün öyle gördüm sanki![]()
mrb arkadaslar mct 250 kullaniyorum akü sorunum var akü almam gerekiyor iyi bir akü hangisidir beni yönlendirirmisiniz tesekkur ederim.