TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

nikalajlı aynalar güzel olmuş.Fakat boyunu da kısaltmışsın, görüş açısını kaybetmedimi..gidon topuzlarıda çok güzel gözüküyor...:cat:

Yok hacım görüş açısında hiç bir değişiklik yok :cat: yine aynı rahat görüş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gidon topuzlarını kaca taktırdın hepsı ne kadar masraf:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herseyını dökup sacma ortya :) basına bi iş gelır sora :)

arkadaşlar merhaba uzunca bir süredir forumdan uzağım. Motorumu satıyorum. Resimlerine daha önce açtığım konulardan ulaşabilirsiniz. Kısaca bilgileri
2008 model
11000 kmde
lastikleri değiştirdim
çanta var

detaylı bilgi ve fiyat için görüşebiliriz

telefon numaram 5362394364
mail [email protected]

ehliyetin hayırlı olsun sonunda o da bitti,artık rahat rahat yollara çıkma vakti geldi Hadi selametle :D:D

Saçmam tamam abi kızma =)) Yollara Çıkıyorum ama Kaçak. Plakam yok ki =)) En Önce veren Kurs Burda Bizimki. 2 Kişi gittik. 1 Günde Çıktı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

Motor 120 Yaptı dün. Acaba Daha çıkarmı:))

Saçmam tamam abi kızma =)) Yollara Çıkıyorum ama Kaçak. Plakam yok ki =)) En Önce veren Kurs Burda Bizimki. 2 Kişi gittik. 1 Günde Çıktı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

Motor 120 Yaptı dün. Acaba Daha çıkarmı:))

ehliyeti koymuşsun buraya ama sadece üyeler bakmıyor ki bu siteye:cherry: TC no nu herkes öğrendi şimdi:p çok dikkat etmen lazım diye düşünüyorum hırsızlık vb konuda

[/COLOR]Okan Kardeşim Sende Apache'mi Almayı Düşünüyorsun ?

Evet.. ;) Ehliyetimi aldıktan sonra Şubatta sınav.. :)

Tamam. Sakın Fikrini Degiştirme. Ehliyeti al ama :) Arkadaşlar Bu Arada Rodajdan Sonra Dişlileri Degiştirmeyi Düşünüyorum.biraz Yardımlarınız Lazım yani.

Tamam. Sakın Fikrini Degiştirme. Ehliyeti al ama :) Arkadaşlar Bu Arada Rodajdan Sonra Dişlileri Degiştirmeyi Düşünüyorum.biraz Yardımlarınız Lazım yani.

Benim kafamdaki tek soru işaretim vites. Vites'in kaçta olduğunu hızlı giderken yavaşladığımız da kaça indirdiğimizi anlamamak. Kullanamadım ya ondan. Kullansam soru işaretleri gider kafamda ama işte..

Ya bak. Bendede O Sorun vardı ? Ama Sorun olmuyor. Belli bi Zaman Sonra Alışıyor insan. Ben Artık Hiç Zorlanmıyorum. zaten durman gerektigi zaman Basıyorsun Debriyaja Yavaş yavaş Küçültüyorsun. 1 e indirmen gerektigindede Boştayken N çıkıyor ya oraya bak bi anda Yanıp Sönüyor. Ozaman Anlıyosunki 1 desin Zaten. KAfana Takma OLup gidiyor. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 ----------

Bak Bu motora bindikten Sonra Başka motor Sarmıyor. CC olarak Aynı yada Küçük CCler tabi. Arkadaşımda SYM mio var. 100 CC Scooterların Kralı. Beraber oldugumuz zamanlarda sadece Benim Motor'a biniyor. Bende Onun Motorundan Zevk Almıyorum. Apache çok Kral. Sınıfının 1 Numarası. CBF 150 ye de bindim. Ve digerlerine. Hic biri Apache gibi degil.

Ya bak. Bendede O Sorun vardı ? Ama Sorun olmuyor. Belli bi Zaman Sonra Alışıyor insan. Ben Artık Hiç Zorlanmıyorum. zaten durman gerektigi zaman Basıyorsun Debriyaja Yavaş yavaş Küçültüyorsun. 1 e indirmen gerektigindede Boştayken N çıkıyor ya oraya bak bi anda Yanıp Sönüyor. Ozaman Anlıyosunki 1 desin Zaten. KAfana Takma OLup gidiyor. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 ----------

Bak Bu motora bindikten Sonra Başka motor Sarmıyor. CC olarak Aynı yada Küçük CCler tabi. Arkadaşımda SYM mio var. 100 CC Scooterların Kralı. Beraber oldugumuz zamanlarda sadece Benim Motor'a biniyor. Bende Onun Motorundan Zevk Almıyorum. Apache çok Kral. Sınıfının 1 Numarası. CBF 150 ye de bindim. Ve digerlerine. Hic biri Apache gibi degil.

içime su serptin diyebilirim. şanzımanı dağıtmassam iyidir ilk aldığımda :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar