Uymayan kumanda paneli

tüm mt'cilere selam
bugun kutukleri degistirdim tellerin takildigi yerler catlamisti vede sikilamiyordu,orjinalini almaktansa benzer olan regal raptorun kumandalarini aldim sag kumandayi sorunsuz taktim fakat sol kumandadaki kablolar uymadi,nasil yapacagim bilmiyorum,eski tesisati ayni sekilde yeni kumandaya lehimleyebilirmiyim?belki bi elektrikci yapabilir,cevrenizde yaptirabilecegim bir yer varmi? saygilar

111dle.th.jpg
[/URL][/IMG]

2222e.th.jpg
[/URL][/IMG]

yeni aldığınla eski aldığının soketleri aynı ise içindeki tırnakları çıkarıp yerlerini yeniden sıralayabiilirsin ama dikkat et.

yeni aldığınla eski aldığının soketleri aynı ise içindeki tırnakları çıkarıp yerlerini yeniden sıralayabiilirsin ama dikkat et.

soketlerın sadece bırı uyuyor ,kablo sayısı aynı renkler farklı vede uc kısımları uymuyor bazılarının o yuzden beceremedim

kabloları soketten çıkarmayı dene fakat çıkarırken sırayı unutma veya karşılıklarına önce bak aynı mı. kolay olmayabilir. fakat soketten çıkarıp soketleri değiştime gibi bir imkanın var

bendeki de geçen hafta bozuldu. ben hiç bulamadım iyisini. eskisinin içi oksitlenmişti temizledim geri taktım düzeldi. yağmurdan oluyor

oturarak ugrasmama ragmen sırtım agrıdı :) herseye ragmen oldu
sigorta yakıp kısa devre yaptırabılecegımı dusunuyordum
degisik sekılllerde denedım neysekı oldu

111111o.th.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar