taş durmaz çakıt vadisi belemedik pozantı kızıldağ.

Kadir abi yıne harıka bir gezi olmuş elizize yüregınıze saglık Antep de görüşemedık abi kusura bakma o gün çok yogundum...

Görüşmek üzere selamlar...

kusur olurmu gardaş ayıp ettin görüşürüz inşallah:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------

helal olsun,
buraları -13 olmasa atacağım kendimi yollara.

kendini yollara deyil dağlara at bence.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 ----------

çok güzel bir gezi olmuş.ellerinize ve emeklerinize sağlık..

sağolun arkadaşlar sizlerede tavsiye ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------

Süper gezi, müthiş fotolar. O güzergah zaten zor, bir de çöküntünün üzerinden geçmek işi iyice zorlaştırmış ama sanırım sizin istediiniz de buydu. Kadir usta ellerinize sağlık. Selamlar.

aynen abi bizim istediğimizde bu saygılar.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------

süper harika muhtesem , baska bisi kaldı mı : )
paylaşım için tşk ...

maşallahı unutmuşsun heralde.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------

harika çok güzel ....... canım dağ tepe çekti... hafta sonu cabuk gelse bari....

hafta sonuna ne kaldı sanki:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------

Gerçekten süper ya.. Manzara tek kelimeyle muhteşemmmm

sağol gardaş inşallah seninde olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 ----------

Taş durmaz doğru ama siz hala dimdik.maceraya devam.tüm ekibi kutlarım.saygılar.görüşmek üzere.

süleyman oralar seni çağırıyor.

harika ve hareketli bir gezi olduğu fotoğraflardan açıkça anlaşılıyor. bakarken bile heyecan verici kareler var. paylaşım için teşekkürler.

harika ve hareketli bir gezi olduğu fotoğraflardan açıkça anlaşılıyor. bakarken bile heyecan verici kareler var. paylaşım için teşekkürler.

gardaş senin makinada o işlere uygun tavsiye ederiz.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------

Çok güzellll. Harika yerler gezmişsiniz. Enduro budur işte.:cat:

gardaş 2tekerin gerçek tadı endro ve krostur. adanadan selamlar.

Kadir ustam bizlere güzel birgün yaşattığın için HATAY ekibi adına sana teşekkür ederim.Ayrıca bizleri 2.kez evinde misafir eden değerli MUSTAFA kardeşime ve ENİŞTESİNE ve ABLASINA teşekkür ederim hepiniz sağlıcakla kalın.:):pale:

maşallah söyle gardaş. maraş uzak deyil senide bekleriz 1gün belki ben hafta sonu oraya gelebilirim yeğenim orda okuyor.adanadan selamlar.:)

ne demek abi pardon gecikmelide olsa maşaaaallllllllllaaaaahhhhhh hemde canı gönulden maşallah diyorum gel abi bekleriz
bu beklerizi öylesine dendiğini sanma sakın maraş mt öylesine laf etmez adana mt tanır beni motor46 misafir perver bir mt dir bekleriz işte tel o zaman 05369249762 ok ben mustafa

Çok hoş bir gezi ve çok renkli fotoğraflar olmuş :) Daha nice böyle geziler yapmayı ve nice fotoğraflar yüklemeyi Allah nasip etsin :cat:

Kadir ustam bizlere güzel birgün yaşattığın için HATAY ekibi adına sana teşekkür ederim.Ayrıca bizleri 2.kez evinde misafir eden değerli MUSTAFA kardeşime ve ENİŞTESİNE ve ABLASINA teşekkür ederim hepiniz sağlıcakla kalın.:):pale:

abi her zaman başımızın üstünde yeriniz var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------

ne demek abi pardon gecikmelide olsa maşaaaallllllllllaaaaahhhhhh hemde canı gönulden maşallah diyorum gel abi bekleriz
bu beklerizi öylesine dendiğini sanma sakın maraş mt öylesine laf etmez adana mt tanır beni motor46 misafir perver bir mt dir bekleriz işte tel o zaman 05369249762 ok ben mustafa

allah razı olsun gardaş gelirsem ararım inşallah.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 ----------

muhteşem olmuş!
kıskanmamak elde değil :)

sağol gardaş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 ----------

Çok hoş bir gezi ve çok renkli fotoğraflar olmuş :) Daha nice böyle geziler yapmayı ve nice fotoğraflar yüklemeyi Allah nasip etsin :cat:

amin gardaş inşallah devam edeceğiz.:)

canınıza, motorlarınıza sağlık, güzel yerler gezmişsiniz.bir adanalı olarak oraları bir gezemedim:)

Tebrik ederim,hakikaten çok güzel bir geziyi mutlu bir sonla bitirmişsiniz..
Resimler birbirinden dikkat çekici ve güzel..
Paylaşım içinde teşekkürler,emeğinize sağlık...

Çok süper bir gezi olmuş. Resimleri görüpte kros hayali kurmamak imkansız^^ Manzarayı, doğayı seven biri olarak bittim resmen ah ah :)

canınıza, motorlarınıza sağlık, güzel yerler gezmişsiniz.bir adanalı olarak oraları bir gezemedim:)

gardaş ne zaman istersen beraber gideriz.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------

Tebrik ederim,hakikaten çok güzel bir geziyi mutlu bir sonla bitirmişsiniz..
Resimler birbirinden dikkat çekici ve güzel..
Paylaşım içinde teşekkürler,emeğinize sağlık...

sağol gardaş çok şükür bu seferde sonu mutluluk oldu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------

Çok süper bir gezi olmuş. Resimleri görüpte kros hayali kurmamak imkansız^^ Manzarayı, doğayı seven biri olarak bittim resmen ah ah :)

gardaş doğayı seviyorsan hemen tarzını değiştir 1 endro veya kros al dağlara çık adanadan selamlar.:rendeer:

Zorluk derecesi yüksek parkurlardan geçmişsiniz..:cat:

Adana MT'ye paylaşım için ::thanks:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar