[Çanakkale - MT]

Sevgili Çanakkale MT sakinleri, uzun süreli bir sessizlikten sonra, silkelenmenin vakti gelmişti. Tabiki iş başa düştü ve 2010 yılının ilk atraksiyonunu gerçekleştirdim. Bursa Enduro ekibinden bir ağabeyimizin motoru, bize kısmet oldu. Bu sene rahat yok size Çanakkale :mrgreen:

hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin,güle güle nice uzun yollara inşallah

Faruk'um sağolasın. Zaten niyetimiz uzun yol artık :D Karadeniz mi ? Ne anlamadım tam ?:queen:

Muittinciğim hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir makina almışsın. Senin adına çok sevindim. Uzun zamandır bunun hayaliyle yaşadın. Allah bu güne nasip etmiş. Allah kazasız belasız en güzel günlerde en güzel yolarda kullanmak nasip etsin. Allah nazardan saklasın.
Hayırlı olsun kardeşim.

Muittinciğim hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir makina almışsın. Senin adına çok sevindim. Uzun zamandır bunun hayaliyle yaşadın. Allah bu güne nasip etmiş. Allah kazasız belasız en güzel günlerde en güzel yolarda kullanmak nasip etsin. Allah nazardan saklasın.
Hayırlı olsun kardeşim.

HOcam çok sağolun:rendeer: Vallahi siz daha iyi anlattınız durumumu. Hepimize hayırlı olsun. Nice uzun kilometrelere hep beraber inşallah :rendeer::rendeer:

Faruk'um sağolasın. Zaten niyetimiz uzun yol artık :D Karadeniz mi ? Ne anlamadım tam ?:queen:

anladın sen onu :))

Eh.........
Aynı kulvarda sınız artık geride kalanlara selam olsun.
Yola çıkmışız..... Arada bul endurocuları... Nal topluycaz heralde artık :queen::queen:

Ayrıca Muhittinciğim Motosikletini almada sana yardımcı olan, ön yak olan tüm dostlara arkadaşlara da teşekkür ederim.
Onların gayretlerini devamlı olarak hep dile getirmiştin.
Sağolsunlar.:cat::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Eh.........
Yola çıkmışız..... Arada bul endurocuları... Nal topluycaz heralde artık :queen::queen:

Ayrıca Muhittinciğim Motosikletini almada sana yardımcı olan, ön yak olan tüm dostlara arkadaşlara da teşekkür ederim.

Vallahi hocam Faruk başladı planlara :queen: sürprizler gelebilir her an :mrgreen:

Cidden bana yardımcı olan iş arkadaşım Cüneyt abim ve onun arkadaşı (AT'mizi aldığımız) bursaenduro.com'dan Hakan abi'ye ne kadar teşekkür etsem azdır. İkisinin de hakkını ödeyemem.:rendeer:

Eh.........

yok hocam,nal toplatmak kim biz kim :)

mutto hayırlı uğurlu olsun traktör almışsın:)) kazasız belasız sürüşler yolun açık ola

Off Road
Off Road
Asfalt + Dağ, Dere, Tepe
Az gitti, Uz gitti olcek....
:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar