slm bütün hayabusacılara haya 1300cc 200hp idi değilmi. ne güzel bu arada unutmadan yeni zx10r larda 200hp ne gariptir zx10r 1000cc![]()
ayrıca düşük cc yüksek hp durumunda ... kaybeden tek şey motor ömrü olur :wiinkk:
slm bütün hayabusacılara haya 1300cc 200hp idi değilmi. ne güzel bu arada unutmadan yeni zx10r larda 200hp ne gariptir zx10r 1000cc![]()
bunlar busaya benziyor mu ?
![]()
![]()
maşallah çok güzel kazasız belasız binmek nasip olsun.
cumartesi günü arkadaşımın 2007 600rr ını 2006 mavi-gri busayla takasladık. kısa bi tur attım makineyle.
en son 98 busa test etmiştim onun bikaç sıkıntısı vardı ama orjinal ve bakımlı olan bu 2006 model ile toplam 10 dakikada öyle bir keyif aldım ki anlatamam, kaldı ki sadece 6.000 rpm çevirdim şehir içinde olduğum için.
ağırlıklı şehir içinde ve yoğun trafikte turladığım için düşünemediğim ama pek çok kişi gibi hayranı olduğum bi alet...
Müdür,dün Adana otobanında yeterince tadını çıkarttım.Urfa otobanına gerek kalmadı.:cherry:KEMALETTİN, motorun güzel olmuş dediğimi unutma urfa otabanı seni bekliyor:cat:
Led sinyali daha önce yurtdışından getittirdim ama nedense biraz dengesiz çalıştı.Ben de sadece siyah renk camını kullandım.El tutamaklarına gelince çok ama çok işe yarıyor.Motoru yanaştırırken olsun,sehpaya alırken olsun dediğim gibi çok işe yarıyor.Önerin için teşekkür ederim.:rendeer:Kemalettin maşallah çok yakışıklı olmuş motor.:cat:
Nacizane fikrim, ben senin yerinde olsam mono kapağın yanındaki el tutamaklarını söküp bir de daha kibar led sinyaller alırdım arkaya.![]()
Müdür,dün Adana otobanında yeterince tadını çıkarttım.Urfa otobanına gerek kalmadı.:cherry: