[İzmir - MT]

geziler etler mangallar semaverler güzel bi hafta sonu geçirilmiş anlaşılan bu arada cengiz abi macitin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah:) benim macit tekirdağda şuan verdiğim çocuk kaza yapmış getirebilirsem onu getiricem yaptırmaya yalnız kalmıcaksın :) 3 tane motor aldım sattım ama ıslatmadık diye mi bilmiyorum elimizde fazla kalmadı üçüde :p:mrgreen: herkese iyi haftalar görüşmek dilağiyle...

Son düzenleme:
geziler etler mangallar semaverler güzel bi hafta sonu geçirilmiş anlaşılan bu arada cengiz abi macitin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah:) benim macit tekirdağda şuan verdiğim çocuk kaza yapmış getirebilirsem onu getiricem yaptırmaya yalnız kalmıcaksın :) 3 tane motor aldım sattım ama ıslatmadık diye mi bilmiyorum elimizde fazla kalmadı üçüde :p:mrgreen: herkese iyi haftalar görüşmek dilağiyle...

Cüneyt abi o zaman ıslatmak lazım bunuda bak yalnışı kendin bulmuşsun :p
Görüşmek dileği ile abi iyi görevler...

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Cengiz abinin de hatası bu zaten... Islatıyor motoru... Sonra elinde patlayana kadar kullanıyor.....:queen::queen::queen::queen:
Garajı motor hurdalığı gibi :queen::queen::queen:

slm arkadaslar,

geziler icin sizinle iletisim kurmak isterim.

geziler hakında program varmı,varsa açıklanırsa memnun olurum

Hosgeldiniz;

Gezileri buradan takip edebilirsiniz:cat:

Toplu olarak gezmek isteyenler gezi topici açarlar ve linkinide buraya mutlaka koyarlar:wiinkk:

Herhangi bir program söz konusu değildir tamamen spontane haftaya şuraya gidelim denir hava ve yol müsait olursa gidilir:p

Saygılarımla...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
geziler hakında program varmı,varsa açıklanırsa memnun olurum

Gezileri DUYURULAR bölümünden takp edebilirsiniz.... Ama gezilerden önce birkaç toplantıya katılman gerek... :cat:

Gerek arkadaşları tanıman gerekse gurup sürüşü hakkında bilgi sahibi olman açısından ,bir kaç toplantıya katılman gerek...:cat::cat:

Herkese iyi akşamlar... :rendeer:

Moderatör (forrap)
Gecenin o saatinde olay sonrasında kendisiyle ilgili pek hayırlı ve kısa olmayan cümleler kurduğum bir arkadaş gece 01:30 sularında eski izmir yolu üzerinde(harapdere mevkii) bir çukura nasıl olduğunu anlayamayacağım şekilde kaldırım taşını(şu ufak sevimli olanlardan değil,en battal boy neredeyse benim kadar olan kenarlık taşını) sivrilemesine koymuş,yolun durumundan dolayı farketmek imkansız işin güzeli 20 ile gideceğin bir yolda değil (benden sonraki geçen her arabaya aynı şey oldu),sonuç; yağ karteri patlar(başka birşey var mı belli değil,serviste şuan).Sağa çekerim hemen kontağı kapatırım,bakarım yağ boşalır..O ara bir ses, küttttt vıjjjjjaaaaa paatt diğer araba ve aynı son..Koş Tuncer taşı çek başkaları yanmasın,maratona start veririm son düzlüğe gelip taşa son 15 metre kala bir ses,küüüütttt 3.araç ve aynı son..
Yahu arkadaş bunu kim neden yapar..Allah korusun,çok daha büyük bir durum olabilirdi.Terörist sadece dağda değil işte..Belkide bir köşeden olanları izleyip zevk aldı:pr:

Trafik polisi kaskolu olan bir araca tutanak tuttu gelip.

Çekiciler polisten önce geldi yine tabi gece öpücüğü için..

Ben tabi kasko yaptırmadığım için kuruşu kuruşuna herşeyi cebimden ödeyeceğim..Durumla ilgili şunu söylüyorum; koy koy suyundanda...
Bu arada bir gece öncesinde de otoban çıkışında lastik patlamıştı:silent:
Ondan da bir gece önce şirinyer bp de lpg olmadığını bilmemem üzerine oraya kadar gidip geri dönmem üzerine gediz opet e 200 metre kala lpg bitmişti,bir dolu uğraşla işi halletmiştik(pet şişede benzin vermiyorlar malum).

Olayın hemen ardından aklıma ya bu olayı motorla yaşasaydım ya da bir başkası yaşasaydı geldi,Allah korusun düşünmesi bile feci..

Ortalık bu kadar şeref yoksunu yaratık kaynıyorken,Allah hepimizi korusun.

Son düzenleme:
Gecenin o saatinde olay sonrasında kendisiyle ilgili pek hayırlı ve kısa olmayan cümleler kurduğum bir arkadaş gece 01:30 sularında eski izmir yolu üzerinde(harapdere mevkii) bir çukura nasıl olduğunu anlayamayacağım şekilde kaldırım taşını(şu ufak sevimli olanlardan değil,en battal boy neredeyse benim kadar olan kenarlık taşını) sivrilemesine koymuş,yolun durumundan dolayı farketmek imkansız işin güzeli 20 ile gideceğin bir yolda değil (benden sonraki geçen her arabaya aynı şey oldu),sonuç; yağ karteri patlar(başka birşey var mı belli değil,serviste şuan).Sağa çekerim hemen kontağı kapatırım,bakarım yağ boşalır..O ara bir ses, küttttt vıjjjjjaaaaa paatt diğer araba ve aynı son..Koş Tuncer taşı çek başkaları yanmasın,maratona start veririm son düzlüğe gelip taşa son 15 metre kala bir ses,küüüütttt 3.araç ve aynı son..
Yahu arkadaş bunu kim neden yapar..Allah korusun,çok daha büyük bir durum olabilirdi.Terörist sadece dağda değil işte..Belkide bir köşeden olanları izleyip zevk aldı:pr:

Trafik polisi kaskolu olan bir araca tutanak tuttu gelip.

Çekiciler polisten önce geldi yine tabi gece öpücüğü için..

Ben tabi kasko yaptırmadığım için kuruşu kuruşuna herşeyi cebimden ödeyeceğim..Durumla ilgili şunu söylüyorum; koy koy suyundanda...
Bu arada bir gece öncesinde de otoban çıkışında lastik patlamıştı:silent:
Ondan da bir gece önce şirinyer bp de lpg olmadığını bilmemem üzerine oraya kadar gidip geri dönmem üzerine gediz opet e 200 metre kala lpg bitmişti,bir dolu uğraşla işi halletmiştik(pet şişede benzin vermiyorlar malum).

Olayın hemen ardından aklıma ya bu olayı motorla yaşasaydım ya da bir başkası yaşasaydı geldi,Allah korusun düşünmesi bile feci..

Ortalık bu kadar şeref yoksunu yaratık kaynıyorken,Allah hepimizi korusun.

gecmiş olsun tuncer allah beterinden korusun sana bişi olmamış onemli olan o. sanssızlıklar peşini bırakmıyo anlaşılan bı kursun falan doktur sen gelebilcek hersey gelmiş maşallah başına lastıkten lpg ye kadar.dikkat et kendine aman haaa:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar