[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
pazar günü için ÇOBAN et düşünülüyor bir arkadaşın motorunu ISLATACAKMIŞIZ ( çok kalabalık gelmeyin Banada yazık :queen:)

Her pazar her pazar olmaz aga....:pr::pr: Şişmanladık... :pr::pr: Sen 250 aldın ama bz hala 125 lik biniyoz..Motor çok yakmaya başladı..:cherry:

hepsini sen yeme birazda motoru besle BÜYÜSÜN ( yaza fazer gelecek nasılsa 3 tane seni onlar taşır )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Moderatör (forrap)
Selam herkese..

Kaptan,dün gece 02:15 sularında sizin kahveyi görmüş oldum.Hakikaten manzarası güzel..:cat:

pazar günü için ÇOBAN et düşünülüyor bir arkadaşın motorunu ISLATACAKMIŞIZ ( çok kalabalık gelmeyin Banada yazık :queen:)

Pazar Muğla tarafına yolculuk var gibi gözüküyor,bir değişiklik olursa çok değil bir kaç kilo et de ben tüketirim :) Islatmak kolay değil,bi motor parası da ıslatmaya ayırmışsındır umarım abi :p

Et yemekten semirdiniz hepinizde yav:mrgreen:
Garibim motorlar isyan edecek artıkın.............
Dayı her halde 100,000km devirmiştir...Macit 500,000km yi devirir inşallah ama böyle yemeye devam ederseniz nah giderler:mrgreen:

bir motor parası size helal olsun maksat gönüller bir olsun

özerim macit 500 bin gitmez dayun 129 binde

Pancarda işim vardı geçerken çobana uğradım uscuk baktım kilo 25 TL ,deneyeceğim bakalım
tadı nasıl.Eskiden güzeldi.
Bu arada Havra sokağında kilo 20 TL ve tam kasap uscuğu bilginize.

Şööööyle ateşte fazla tutmadan kurutmadan yakmadan yağını ziyan etmeden 1 ekmeğe sünger edip uscuğu yemeyene hakkımı helal etmiyorum haberiniz olsun.

Not 1:uscuk mangaldayken ekmeği dikine yarıp üzerine kaparsanız kokusu dahi ziyan olmaz,dumanı ekmeğin gözeneklerine işler bu işin hakkı budur.

Not 2:ekmek taze olursa harlı ateşte yumuşaklığını yitirmeden kızarır ve YÜZEYİ ÇITIR olur ağzınıza attığınızda damağınızı paralamaz,dişinizle uscuğu koparıp dilinizle damağınız arasında ezince yağı çıkar,bu yağın lezzeti ağzınızda çıtırdayan ekmekle buluşur ve mutlu sona erilir.

Vallani sofradan yeni kalktım karnım tok..

Pisboğazmıyım ne..

tuncer yerini zamnınıda sölersen haberim olsun gelme ihtimalim var çünki:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------

tuncer Abi olcaktı yanlış olmuş...

Moderatör (forrap)
vay vay vay .. hayırdır bizim oralarda..
bir şarkı var blirmisin.
bizim oranın adetleri. Meşhurdur c....
:)
sen o manzaraya birde benimle gel :)

Bizim buralarda da bir laf vardır,sonunu düşünen kahraman olamaz :p
Valla bi gidemedik seninle..
Gideriz yakın zamanda inşallah,şu havalar bi düzelsinde,açık alanda rahat rahat oturalım:cat: Yalnız yer bende öyle bir izlenim bıraktı ki sen beni bir kere götürsen bile ben senden çok orada olabilirim,peder evlatlık alır mı beni? :)

Bu sabah itibari ile iptal oldu Metin,pek istekli değildim,kıvırma teknikleri ile bertaraf ettim durumu..

Pancarda işim vardı geçerken çobana uğradım uscuk baktım kilo 25 TL ,deneyeceğim bakalım

Şööööyle ateşte fazla tutmadan kurutmadan yakmadan yağını ziyan etmeden 1 ekmeğe sünger edip uscuğu yemeyene hakkımı helal etmiyorum haberiniz olsun.

Not 1:uscuk mangaldayken ekmeği dikine yarıp üzerine kaparsanız kokusu dahi ziyan olmaz,dumanı ekmeğin gözeneklerine işler bu işin hakkı budur.

Not 2:ekmek taze olursa harlı ateşte yumuşaklığını yitirmeden kızarır ve YÜZEYİ ÇITIR olur ağzınıza attığınızda damağınızı paralamaz,dişinizle uscuğu koparıp dilinizle damağınız arasında ezince yağı çıkar,bu yağın lezzeti ağzınızda çıtırdayan ekmekle buluşur ve mutlu sona erilir.

Pisboğazmıyım ne..

Profilinde evine döndüğün yazdığına göre,ee o kadar zamandır tanıdığımız(yüzyüze olmasa da) birinin sucuk önerilerini bu kadar mangal yakan bir grupta net üzerinden değil yüz yüze öğrenmek isteriz.
Bir sucuk tekniği öğretmenin kırk yıl hatırı vardır derler bizim buralarda :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Pisboğazmıyım ne..

Yarın çoban da mangal var.. Bekleriz.... :cat::cat::cat::cat: Görelim bir sucuk nasıl yenir... Anlatmayla olmaz... Uygulamalı isterik... :p:p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:32 ----------

Gezi başlığı geç de olsa açıldı....

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/71685-%5Bmt-izmir%5D17-ocak-2010-apv41-motor-islatma-gezisi.html

Herkesi bekleriz....

Tüm dostlarıma mutlu bir hafta diliyorum,kazasız belasız sürüşler aman dikkat hava sogudu üşütmeyelim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar