- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
pazar günü için ÇOBAN et düşünülüyor bir arkadaşın motorunu ISLATACAKMIŞIZ ( çok kalabalık gelmeyin Banada yazık :queen![]()
Her pazar her pazar olmaz aga....
pazar günü için ÇOBAN et düşünülüyor bir arkadaşın motorunu ISLATACAKMIŞIZ ( çok kalabalık gelmeyin Banada yazık :queen![]()
burda karting den görüntüler. biri bi waşşbırn ı benden uzak tutsun
http://www.izlesene.com/video/amator-burda-karting-2010-ocak-bolum-2/1494557
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:32 ----------
http://www.izlesene.com/video/amator-burda-karting-2010-ocak-part-1/1494567
Güzeldi.... Birisi de beni bikırboy dan uzak tutsun..Adam pata küte giriyor..r:
r:
r:
burda karting den görüntüler. biri bi waşşbırn ı benden uzak tutsun
[/url]
tuncer yerini zamnınıda sölersen haberim olsun gelme ihtimalim var çünki:cat:
Selam herkese..
Kaptan,dün gece 02:15 sularında sizin kahveyi görmüş oldum.Hakikaten manzarası güzel..:cat:
vay vay vay .. hayırdır bizim oralarda..
bir şarkı var blirmisin.
bizim oranın adetleri. Meşhurdur c....
sen o manzaraya birde benimle gel![]()
vay vay vay .. hayırdır bizim oralarda..
bir şarkı var blirmisin.
bizim oranın adetleri. Meşhurdur c....
sen o manzaraya birde benimle gel![]()
tuncer yerini zamnınıda sölersen haberim olsun gelme ihtimalim var çünki:cat:
Pancarda işim vardı geçerken çobana uğradım uscuk baktım kilo 25 TL ,deneyeceğim bakalım
tadı nasıl.Eskiden güzeldi.
Bu arada Havra sokağında kilo 20 TL ve tam kasap uscuğu bilginize.
Şööööyle ateşte fazla tutmadan kurutmadan yakmadan yağını ziyan etmeden 1 ekmeğe sünger edip uscuğu yemeyene hakkımı helal etmiyorum haberiniz olsun.
Not 1:uscuk mangaldayken ekmeği dikine yarıp üzerine kaparsanız kokusu dahi ziyan olmaz,dumanı ekmeğin gözeneklerine işler bu işin hakkı budur.
Not 2:ekmek taze olursa harlı ateşte yumuşaklığını yitirmeden kızarır ve YÜZEYİ ÇITIR olur ağzınıza attığınızda damağınızı paralamaz,dişinizle uscuğu koparıp dilinizle damağınız arasında ezince yağı çıkar,bu yağın lezzeti ağzınızda çıtırdayan ekmekle buluşur ve mutlu sona erilir.
Vallani sofradan yeni kalktım karnım tok..
Pisboğazmıyım ne..
Pancarda işim vardı geçerken çobana uğradım uscuk baktım kilo 25 TL ,deneyeceğim bakalım
tadı nasıl.Eskiden güzeldi.
Bu arada Havra sokağında kilo 20 TL ve tam kasap uscuğu bilginize.
Şööööyle ateşte fazla tutmadan kurutmadan yakmadan yağını ziyan etmeden 1 ekmeğe sünger edip uscuğu yemeyene hakkımı helal etmiyorum haberiniz olsun.
Not 1:uscuk mangaldayken ekmeği dikine yarıp üzerine kaparsanız kokusu dahi ziyan olmaz,dumanı ekmeğin gözeneklerine işler bu işin hakkı budur.
Not 2:ekmek taze olursa harlı ateşte yumuşaklığını yitirmeden kızarır ve YÜZEYİ ÇITIR olur ağzınıza attığınızda damağınızı paralamaz,dişinizle uscuğu koparıp dilinizle damağınız arasında ezince yağı çıkar,bu yağın lezzeti ağzınızda çıtırdayan ekmekle buluşur ve mutlu sona erilir.
Vallani sofradan yeni kalktım karnım tok..
Pisboğazmıyım ne..
üşümek güzeldir,ıslanmak harika,donmak muhteşem :queen: