msn'e giremiyorummmm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimde msn arada bi kitleniyo...winamp açarsam msn açılmıyo..msn acarsam winamp açılmıyo...
3 ayrı programla virüs tarama yaptım....176 tane virüs bulundu...::eek:hmy::
antivirüs programam bit defender onla tarattım...
trojan killer ile tarattım bide draqula virüs temizleme programı ile tarattım...suan cillop gibi pc m ::biggrinn::xs22::

hallettim , bi program vardı onu sildim tekrar denedim olmadı , resetledim denedim oldu ...o sildiğim programı bi kaç gün önce yüklemistim ne olduğunu da tam bilmiyordum , öle kendi haline pcnin sağ alt köşesinde takılıyordu . o engellemis olabilir ... sürekli bisiler tarıyordu , onarıyomus güya ...hadi ordan...

o dediğin program Apple Software diye bi program mı??
benim de msn'im açılmıyodu..silince benim de msnim açıldı..çok sağol ya. :mrgreen::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
apple software bağzı programların güncellemelerini takip eder...
lisanssız işletim sistemi kullanıyorsanız kaldırın o programı....
bide cclenar programı var...bunu yükleyin ve arka planda calısan gereksiz programları kapatın...
benim suan arka planda sadece antivirüs ve msn çalısıyor....
bu program ile arka planda gereksiz çalısanları kapatmasaydım bunlarla beraber 16 program daha çalısacaktı...pc baya yavaslayacak...
gerektiği zaman kısa yolundan gerekli programı calıstırıp geri kapatıyorum....ama arka planda devamlı çalısır tutmuyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
o dediğin program Apple Software diye bi program mı??
benim de msn'im açılmıyodu..silince benim de msnim açıldı..çok sağol ya. :mrgreen::rendeer:

yoo baska bi program adını unuttum simdi , mavi bi amblemi vardı ... neyse vesile olduk senin msnin açılmasına , cuma cuma sevap işledim , bu günlük bu kadar sevap yeter : )

Bırak Msn'i Ya :) Bi Ara Bendede Boyle Abuk Subuk Hata Verıyodu Senmısın Hata Weren Dedım Sildim :) Skype Var Bide Aksamları Windows Msn İle Mt Grup Msn E Giriyorum :) Skype'ı Tavsıye Ederım Sorunsuz Çalısıyo:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar