ben aynaları ve elcikleri değiştiricem.ön cam takıcam.muhtemeln didonu daha düz bir didon ile değiştiricem.bir ihtimalda eksozlar ile oynarım.tabii önce motorun tamirden çıkmasını beklemem lazım)
inşallah istediğin gibi tertemiz bi makineye daha sahip olursun.. onları bulmak için de bundan vaz geçmen gerekiyor malesef..
bu arada ben yasin, geçenlerde hüseyin ustaya birlikte benim amortisörleri götürmüştük :wiinkk: konuyu senin motorun olduğunu bilmeden tesadüfen gördüm ve baştan sona okudum ellerine sağlık :rendeer:
bu aralar motora binemiyorum memnun olup olmadığımı görücez artık
sende istediğin gibi bir makineye kavuşursun acele etme biraz tadını çıkar virago'nun
bu arada crx ile oynarsın artık![]()
arkadaşlar motorumu alalı yaklaşık 2 ay falan oluyor iki nedenden ötürü henüz daha 20 metre kullanabildim. birincisi ehliyetim olmaması ve birkaç haftaya kadar ehliyetimin gelmesi, ikincisi de havaların yağmurlu olması.
Motorum garajda duruyorken "pass" tuşuna basıp selektörü deneyeyim dedim ancak çalışmadığını farkettim.r:
acaba selektör olmadan motor kullanmaya başlasam sorun yaşar mıyım? gereksiz mi yoksa?