[Mersin - MT]

abi ben gelmek istiyorum ama biliyorsun benim durumu elverişli değilim hem benim karakaçanda çok yorgun biraz dinlenmeye aldım onu valla bu sefer beni tek bi iğne değil galiba hastane sedyesi paklar :) :) :)
yahu sende sencer abi ne acayip bi adamsın yaaa durup durup benim ya hasta olduğum zamanı seçiyon yada yağmurlu soğuk havaları hiçmi normal bi zamanda normal insanlar gibi seyahat etmeyecez biz :) :) :) seni seviyorum sencer abi...

Mersin İl Temsilcisi
abi ben gelmek istiyorum ama biliyorsun benim durumu elverişli değilim hem benim karakaçanda çok yorgun biraz dinlenmeye aldım onu valla bu sefer beni tek bi iğne değil galiba hastane sedyesi paklar :) :) :)
yahu sende sencer abi ne acayip bi adamsın yaaa durup durup benim ya hasta olduğum zamanı seçiyon yada yağmurlu soğuk havaları hiçmi normal bi zamanda normal insanlar gibi seyahat etmeyecez biz :) :) :) seni seviyorum sencer abi...

normal insan mı?
yahu kardeşim, biz motorcuyuz, insan değiliz hala anlamadın mı? :queen:

arkadaşlar, ani bir olaydan dolayı bu haftaki gezimiz iptal oldu.
detayları sonra anlatırım :)

sağlıcakla kalın :rendeer:

normal insan mı?
yahu kardeşim, biz motorcuyuz, insan değiliz hala anlamadın mı? :queen:

arkadaşlar, ani bir olaydan dolayı bu haftaki gezimiz iptal oldu.
detayları sonra anlatırım :)

sağlıcakla kalın :rendeer:

Saglık olsun Sencer insallaha başka zaman cıkarız geziye.
Cuma gunu Serkan kardeşimizin motoru aku sorunundan dolayı calışmamış. 2. vitesde Vurdurarak calıştıralım dedim ama ilginçtir motor 2. vitese gecmiyor..1. Vitesde bi vurdurarak pistonu biraz hareker ettirdik. Sonra 2 ye gecti. Calıştırdık. Serkanın buldugu ev zaten benim yolumun ustu oldugu için Cagdaşkente kadar beraber geldik. Onu evinin orada bırakarak bende eve gittim. Serkan tanışdıgımıza memnun oldum.. Birlikte guzel keyifli gezilere cıkmak dilegiyle..

Mersin İl Temsilcisi
Saglık olsun Sencer insallaha başka zaman cıkarız geziye.
Cuma gunu Serkan kardeşimizin motoru aku sorunundan dolayı calışmamış. 2. vitesde Vurdurarak calıştıralım dedim ama ilginçtir motor 2. vitese gecmiyor..1. Vitesde bi vurdurarak pistonu biraz hareker ettirdik. Sonra 2 ye gecti. Calıştırdık. Serkanın buldugu ev zaten benim yolumun ustu oldugu için Cagdaşkente kadar beraber geldik. Onu evinin orada bırakarak bende eve gittim. Serkan tanışdıgımıza memnun oldum.. Birlikte guzel keyifli gezilere cıkmak dilegiyle..

evet yaaa, serkan beni aramıştı ama kayınbabam ambülansla hastaneye kaldırılmış olduğundan orya yetişmem gerekti, senin telini verdim. sağolasın ilgilenmişsin.
bu aralar pek çok olumsuz olayla boğuşuyorum. nazar değdi bana nazar :bounce:

evet yaaa, serkan beni aramıştı ama kayınbabam ambülansla hastaneye kaldırılmış olduğundan orya yetişmem gerekti, senin telini verdim. sağolasın ilgilenmişsin.
bu aralar pek çok olumsuz olayla boğuşuyorum. nazar değdi bana nazar :bounce:

Gecmiş olsun Sencer Abi. İnsallah onemli bişi yoktur...

Denizli İl Temsilcisi
Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
tüm mersin mt ailesine iyi akşamlar denizli mt ailesi olarak 29-30-31 ocak denizli ıspartanın davraz mevkisine konaklamalı gezi düzenleiyoruz sizleride gezimize davet ediyoruz yok bana uymaz ben gelemem demeyin bir kere aşağıdaki linkimize bakın eminim ki fikriniz değişicektir ...

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/71662-%5Bmt-denizli%5Ddavraz-gezisi-29-30-31-ocak.html

ben çok gelmek isterdim ama ev-iş sorunlarım yüzünden ( yeni evlendim) henüz uzun soluklu geziler düşünemiyorum...
ama inşallah yakında, neden olmasın :)
davetiniz için çok teşekkürler :cat:

Denizli İl Temsilcisi
ne demek abi bizden davet biz denizli mt olarak tasarladık tüm mt ailesi üyelerini bekliyoruz ne kadar güzel olur iki ilin mt si farklı yerde bir arada

Mersin İl Temsilcisi
ne demek abi bizden davet biz denizli mt olarak tasarladık tüm mt ailesi üyelerini bekliyoruz ne kadar güzel olur iki ilin mt si farklı yerde bir arada

öyle tabii, biz bazen adana, ceyhan, kadirli, osmaniye, antep mt filan yapıyorduk. çok güzel oluyordu ama günler kısa ve havalar uygun değil...

tüm mersin mt ailesine iyi akşamlar denizli mt ailesi olarak 29-30-31 ocak denizli ıspartanın davraz mevkisine konaklamalı gezi düzenleiyoruz sizleride gezimize davet ediyoruz yok bana uymaz ben gelemem demeyin bir kere aşağıdaki linkimize bakın eminim ki fikriniz değişicektir ...

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/71662-%5Bmt-denizli%5Ddavraz-gezisi-29-30-31-ocak.html

Bende gelmeyi cok isterdim ama iş sebebi ile ben de uzun gezilere cıkamıyorum... :pale::pale::pale:

Mersin MT nerdesiniz.. Havalar yagmurlu olunca tum sesler kesildi...Kulhanbeyli Yurekcee.. Serkannn Nerdesiniz...Sesim geliyormuu.??

selam arkadaşlar.benim evde internet yok ama iş yerinde var.fırsat buldukca burdan takip edicem artık.varmı yakın zamanda bi organizasyon?? :queen:

ben en az 10 gün yokum mersinde.
siz artık başınızın çaresine bakıverin gari :rendeer:

Bu gunlerde Esim fundanın Direksiyon egitimi var. Egitim 1 Saat suruyormuş Aslında bir Cumaresi veya Pazar gunu yine Tarsusun yukarı taraflarına gidilebilir... Bugunlerde biraz zor ama yinede ayarlama yapabilirsem haber veririm..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar