Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yani sonucta yavasta olsa ilerlemek hızlı gidip risk almaya gerek yok geç gideceksin..birde bu halde ön freni unutmak gerekiyor galiba..arkayla durdurulmalı motor:cherry::cherry:buzlu bi yolda giderken ön fren manetine elin değse yerdesin:queen::queen:

korkulu rüya görmektense uyumamak evladır:cat:

Allaha şükür tatlı su motorcusu değilim ama karda ve buzda trafiğe çıkmaya karşıyım.senenin bir kaç günüde motorlar dinlensin dimi yani:)

korkulu rüya görmektense uyumamak evladır:cat:

Allaha şükür tatlı su motorcusu değilim ama karda ve buzda trafiğe çıkmaya karşıyım.senenin bir kaç günüde motorlar dinlensin dimi yani:)

istanbulda zaten karmı oluyorki en fazla 2 gün binemeyiz motora onun dışında kuru soguk var:queen:

Ya benim motor (ybr125 2005 model) akü ile basmıyor. Ayak pedalından çalıştırıyorum..
Yeni aldım çok yatmış motor.. Aküde yeni dedi satan kişi.. Çok dolaşmadım..
Yerinde çalıştırmanın faydası var mıdır? Yoksa gezmek mi lazım motorla..?

Ya benim motor (ybr125 2005 model) akü ile basmıyor. Ayak pedalından çalıştırıyorum..

bence gezmek gerekir yerinde çaliştirmayla ne olurki.. biraz gezin bi 40-50 km yapin akünüz sarj olsun iyice..oda olmazsa söküp sarja verin..oda olmadı yenibir akü almanin zamani geldi demektir..

bence gezmek gerekir yerinde çaliştirmayla ne olurki.. biraz gezin bi 40-50 km yapin akünüz sarj olsun iyice..oda olmazsa söküp sarja verin..oda olmadı yenibir akü almanin zamani geldi demektir..

Anladım..
Acaba alarmı taktırsam aküyü bitirirmi?
Birde farları bana zayıf geldi..Xeonon taktırsam aküyü bitirimi?

http://www.facebook.com/?filter=nf#/video/video.php?v=253016649763&ref=nf

arkadaşlar kendimi farkettirmek ve farklı olmak için motoruma taktığım kornanın videosu.... uzun zaman bu kornayı aradıktan sonra oto pazarından bulup komik bir fiyata aldık.... yorumlarınızı bekliyorum...

http://www.facebook.com/?filter=nf#/video/video.php?v=253016649763&ref=nf

not orjinal aküsü haricinde bağajda akü taşımak zorundayız....

Bence olmamış klasik araba sesi gibi ve bu korna(larla) ile kesin ceza yersin çok göze batıyor desibeli baya bi yüksek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

CG,CK,YBR derken en sonunda ybr'yi aldın yani hadi hayırlısı :) :rendeer:

Motor yatmış diyorsun,aküyü şarj etmeni öneririm...Peryotik bakımını yapmadınıda öneririm...

yamaha151024x768.jpg

carbonrs.jpg

yam2005151024x768.jpg

1252005151024x768.jpg

Kontak ilk çalıştırmada sanırım oksitlenme sonrası sorun cıkarmaya başladı. Kontak takıp çalıştırma konumunda tüm işlevler normal olarak çalışıyor. boşta lambası, far, gösterge ışıkları tamamen çalışıyor ve marşa bastığımda marş rolesi çeviriyor fakat motor çalışmıyor ayak marşıylada denedim çalışmadı vurdurmaya çalıştım yine olmadı. bujiyi söktüm ateşleme varmı diye baktım fakat bujide ateşleme yoktu. Sanırım kontakta ekstra olarak bujiye giden ilk ateşlemeyi veren bir bağlantıda bir oksitlenme var.
Bu sorunu kontağın üzerine bastırıp çalıştırarak şuan için aşıorum. Yani kontağa bastırarak marşa bastığımda sorun yok. Şuanda sabah ilk çalıştırmalar hariç kontağın üzerine bastırmama dahi gerek kalmıyor.
Bu tür sorun yaşayabilecek arkadaşlara bilgi olması amacıyla aktarmak istedim.

Arkadaşlar 2008 model 7340 kmde Kazası olmayan temiz az kullanışmış öğretmenden Ybr 125 ne kadar eder.Yan koruma ömde cam depo ve koltuk kılıfı kilidi uzaktan kumandalı çalıştırma ve alarmlı.Her şeyi orjinal ve bakımları yeni yapılmış muayenesi sigortası falan hepsi yeni ne kadar eder? Hem alıcı hemde satıcı yönünden düşünürsek 3400 e almış arkadaş masraflarla 3600 civarı öal olmuş zamanında tabii.Şimdi ne kadara satabiliriz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar