[Adana - MT]

Ben yokum.işlerim var.

Nereyi geziyon :bounce:

Madem Bora kardeş gelmiyor o zaman bende bir yere gitmem :p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 ----------

selam hemşerilerim ben mehmet.. 12 senedir istanbuldayım ,ve artık bu şubatta adanaya dönüyorum.memleketime alışabilmek için sizlerin canayakınlığınıza:) ihtiyacım olacak..ilk bir ay bolca zamanım olacak tanışmak ve gezebilmek için. yüreğirde doğdum büyüdüm.ilk motorum mobylette'di,sonra mz oldu.istanbulda ise sırasıyla, caracal200-yamaha xj600 diversion-zat150-sym gts 250-ve şuan yamaha virago xv535.. 23 yaşında istanbula geldim ve şimdi neredeyse 35 oldum,yolun yarısı sayılır...artık aile ve memleket özlemi beni çağırdı..şubattA görüşmek ümidiyle şimdilik kalın sağlıcakla...

Hoşgelmişin mehmet kardeş :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam millet,yarın nereye gidiyos bu sefer uyumuyacam söz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heykeşe iyi akşamlay,nereye giderseniz gidin gelemiyecem,koyden misafirler geliyor aile melisi toplaşacakmış

Günaydın Adan Mt Hayırlı günler hayırlı haftalar.:rendeer:
Celik , Cengiz, Adanalı Sizlerede günaydın güzel bir hafta olmasını dilerim:rendeer:

Hayırlı günler, Hayırlı işler. Bol kazançlı, mutlu, sağlıklı bir hafta diliyorum

Muzaffer abi ne adaşı ....senin gönek adın gürselmi yoksa....:silent:

saygısızlık yapma, bilmediğin konular var :mrgreen: :p yoksa adaşım seni yanlış anlayacak ve "bunak" dediğini zannedecek :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:58 ----------

sen bilmiyorsun hoca kulağına gürsel okumuş:queen:

seninde işine gelirdi değilmi :mrgreen: sen git adaşınla uğraş :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:58 ----------

Hayırlı günler, Hayırlı işler. Bol kazançlı, mutlu, sağlıklı bir hafta diliyorum

aynı dilelerimiz senin içinde geçerli kardeşim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar