[Adana - MT]

günaydın arkadaşlar :)
dün gece işe gittiğim için toplantıya katılamadım, özellikle gökhan kardeşimle tekrar vedalaşmak isterdim, ikinci resimde gökhan adana çiftetellisi oynuyor gibi olmuş :) herhalde bizlerden kurtulduğu için göbek atıyor:mrgreen:

şaka bir yana

gökhan hocam seni tanımak gerçekten güzeldi, renkli bir kişiliksin, muhabbetin doyumsuz, kendi ilin senin ve ailen için tabiki daha güzel olacaktır
şimdiden kazasız belasız güzel yolculuklar dilerim, yenge hanım ve çocuklar sizlerede selamlar:rendeer: yine bekleriz

Adana MT'deki tüm arkadaşlarım. Sizler gibi arkadaşlarım olduğu için çok şanslı hissediyorum. İyi ki tanımışım sizleri. Tüm içten veda dileklerinize teşekkür ederim. Şahsım ve ailem adına belirtmek isterim ki hepinizin artık İzmir'de de bir evi var. Sizleri unutmak ne mümkün? İletişime aynen devam. Daha çoook görüşeceğiz...

ulan alp nerdesin köftehor özlettin,muzaffer abi sen gelme abi,alttan oku taammı güstüm

emin olun ben siteye daha yeni girdim.yüksel giriyordur haberiniz olsun.bu aradada gökhan hocama hayırlı yolculuklar dilerim onun yeri herzaman KALBİMİZDEDİR bunu herzaman böyle bilsin.:rendeer:iyiki seni tanımışım,iyiki varsın sevgili doktorummmmmmmmmm:rendeer:

güle güle gökhan hocam sizleri tanımak bizler içinde güzeldi selamlar sevgiler allah gönlünüze göre versin hayat boyu yolunuz açık olsun metalin asfalt görmesin :rendeer:

Dün akşam aranızda olamasakta kalbimiz sizinleydi.Gökhan Hoca'mıda uğurlayamamanın burukluğunu hissederek herşeyin gönlünce olmasını,mutlu bir yaşam sürmesini dileriz.Bizi unutma Gökhan Abi...Kısmetse tekrar görüşmek dileğiyle GÜLDEN & CENGİZ...:rendeer:

Gökhan hocam en çok "nayh nayh nayh" şeklindeki gülmene hasret kalacağız, seni seviyoruz :rendeer:

Bu arada 20-25 yıl sonra kız istemeye geleceğiz, unutma :wiinkk:

Gökhan kardeşim her nekadar geç tanışmış olsakta aynı motorda yol gitmek dahi nasip oldu.
seni tanımaktan yana kendimi şanslı hissediyorum. Memleketine dönmene seviniyor, senin gibi bir arkadaşımızın sohbet ve gezilerimizde olmayacağından dolayı üzüldüğümü belirtmek isterim. her şey önlünce olsun. Selam ve sevgiler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,

ya zaferim nayh nayh nasıl bir gülme çeşidi kopardın beni akşam akşam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gökhan kardeşim ben bu güne kadar hiç bir dostumla vedalaşmadım..seninlede vedaşmıyorum...çünkü eminimki iyi ve kötü günlerimizde yine hep beraber olacağız....veda ayrılanlar için ... biz ayrılmıyoruz sadece eskisi kadar çok görüşemeyeceğiz....ama seni çok özleyeceğiz.....gezilerimizde adın hep bizimle olacak....seninde söylediğin gibi artık İzmirde de bir evimiz oldu...burası zaten senin evindi ve hep öyle kalacak...sen gerçek bir adanalısın....yeni yaşantında sana ve ailene mutluluklar dilerim....

selam arkadaşlar:rendeer:, günaydın diyeceğim ama benim penceremden bayağı kara görünüyor:cyclopsan

selam hemşerilerim ben mehmet.. 12 senedir istanbuldayım ,ve artık bu şubatta adanaya dönüyorum.memleketime alışabilmek için sizlerin canayakınlığınıza:) ihtiyacım olacak..ilk bir ay bolca zamanım olacak tanışmak ve gezebilmek için. yüreğirde doğdum büyüdüm.ilk motorum mobylette'di,sonra mz oldu.istanbulda ise sırasıyla, caracal200-yamaha xj600 diversion-zat150-sym gts 250-ve şuan yamaha virago xv535.. 23 yaşında istanbula geldim ve şimdi neredeyse 35 oldum,yolun yarısı sayılır...artık aile ve memleket özlemi beni çağırdı..şubattA görüşmek ümidiyle şimdilik kalın sağlıcakla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar