Selam. Bugun serviste uzun ugraş sonunda h4 ampüle gmre yuva uydurduk buraya kadar herşey yolunda. Ancak H4 ampülü taktıgımızda Önceki ampül gibi ışıgıeşit bir şekilde dagıtmıyordu. H4 de uzunlar kacaman bir O şeklinde Kısalarda ~ şeklinde incecik bir cizgi gibiydi.adam bunun olacagı bu kadar başka birşey yapamayız dedi. Neyse kendim evde uydururum bunu nasılsa dedim eve geldim akşam 20:30 dan beridir ugraştım elimi filanda kestirdim ancak olmadı. Sorun H4 ampülün Farın orta kısmına kadar uzanamaması. H4 ampülün tırnaklarını kestim biraz daha iceriye dogru uzattım ancak yeterli gelmedi. Eski duy ve ona uyan h4 tipi mavi ampülü geri taktım mecburen. Ancak Normal H4 Gerçekten Mavi boyalı ampüle göre Süper görüş saglıyor şansa bugun yagmurluydu hava ıslak zeminde bile güzeldi ancak olmadı. Şimdi eski yuvaya uyan h4 tipi normal şeffaf bir ampül bulmam lazım.
Mehmet motorun modelıne gore yerıne oturtmakta sorun olabılıyor ama cozumunu zaten bulmussun bıraz ugrasman gerekır ama uygun aparatıda kendın yaparsın usta yerıne zaten kendının ugrasıp yapması ınsana daha bır zevk verır şimdiden kolay gelsin aman dıkkat et daha fazla bır yerlerını kesmeden acele etmeden hallet :cherry::cherry::cherry:
Salih abi ben de istesem bir alarm acaba esenler veya harem otogarına verebilir misin? Acelesi hiç yok yeterki biriki gün onceden ben burdan parasını vereyim otogardaki birinebütün muavinler-şoförler tanıdık kargo beleşe gelir?
Ceyhun ne zaman ıstersen harem otogarına bırakırım sorun olmaz zaten yakınında oturuyorum bana ne zaman ve hangı fırmadakı arkadasına teslım edecegımı ozelden bıldır...