- Konu Yazar
İnce siyah olan soket uzerınde takılıdır...
He
İnce siyah olan soket uzerınde takılıdır...
HeO zaman herşey yolunda.Koydum alarmı önüme.Bakıyorum napcaksam.Motosikletle ilgili her konuda böyle uyuzum nedense.Motorda 2 gündür hiç çalışmadı
ale:Yarın bir ziyaretine gideyim.
benim merak ettigim bir sey var bu alarmlarin kumandalari anahtarda asiliyken sagnak yagmurda kullanirken kontak ustunde icine su girmiyor mu? yoksa yagmurda anahtardan cikartip cebimizemi koycaz? bunlarin motorlar icin uretilmis tamamen su gecirmeyen modelleri varmi?
daha önce kullandığım alarm içine su kacırmıştı , yeni alacağım alarmı yağmurda kullanmam cebime atarm içim rahat olur
daha önce kullandığım alarm içine su kacırmıştı , yeni alacağım alarmı yağmurda kullanmam cebime atarm içim rahat olur
Aslında en dogrusu ama insan bazen üşeniyor cebınde ayrıca tasımaktan :cherry:
Hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan kardesım ama bır elektrıkcıden yardım almadan rastgele baglama soketlerde bazen kablolar farklı olabılıyor...
Bu arada koydugun resımdekı benım sattıgıma benzıyor ama o sorula sıyah parca nedır benım sattıgım alarmlarda oyle bır parca yok asagıda ılan lınkı ve resım mevcut ısteyen olursa...
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/70361-uygun-motosiklet-alarmi.html
Pardon kimden hangi ustadan ne zaman ne yardım istemişim acaba acıklarsan sevinirim.Acemilik konusuna gelince hıcbır zaman ben motosiklet konusunda tecrubeli yada deneyımlıyım demedım dememde ne kadar bılgım ve kendi servisim olmasına ragmen :bounce::bounce::bounce:
benim merak ettigim bir sey var bu alarmlarin kumandalari anahtarda asiliyken sagnak yagmurda kullanirken kontak ustunde icine su girmiyor mu? yoksa yagmurda anahtardan cikartip cebimizemi koycaz? bunlarin motorlar icin uretilmis tamamen su gecirmeyen modelleri varmi?
Arkadaşlar bugün gidip konuştum.Kendim takmayacağım.Elektrikçim montajını yapacak alarmın.Bu arada bulunduğum şehirde bir sürü motosikletçi gezdim.Hiçbirisi de bu ampülde sorun yaşamazsın diyemedi.Çünkü bu ampüllerin hepsi aşağı yukarı aynı kalitede.Yaza doğru sarı ampüllü ve sarı parklı bir motosikletim olacak.
![]()
Aslında Dün Motorum un ampülünü serviste Degiştirecektim ama sagnak yagış nedeniyle Gidemedim.Hangi ampüle Sorun yaşamazsın diyemedi? birde Sarı ampül Derken Bildigimiz Sarımı Yoksa Normal Şeffaf ampülmü? Diger Sorum İse Alarmın Garantisi filan oluyormu? Senide soru yagmuruna bogdum gibi oldu ama k.bakma:rendeer:
alarmlar sürekli akım çektikleri için kışın motosikletinizi kullanmıyosanız soketini çıkartın akünüzü bitirir bu arada hayırlı olsun bendede var aynı alarmdan memnunum:cat:
Aslında Dün Motorum un ampülünü serviste Degiştirecektim ama sagnak yagış nedeniyle Gidemedim.Hangi ampüle Sorun yaşamazsın diyemedi? birde Sarı ampül Derken Bildigimiz Sarımı Yoksa Normal Şeffaf ampülmü? Diger Sorum İse Alarmın Garantisi filan oluyormu? Senide soru yagmuruna bogdum gibi oldu ama k.bakma:rendeer:
Fatih ampulle sorun nedır tm yazarsan yardımcı olmaya calışırım.Avatarındakı motora takıcaksın sanırım sarı ampulo gece ıyı gorus vermez phılıps'ın beyaz H4 ampullerını takabılırsın 35/35w akuyu zorlamaz gece gayet net aydınlatır.Fıyatıda çifti 30 TL tum araba aksesuarı satıcılarında bulursun ama motor için takacaını soyle alırken yoksa 55w araba ıcın olanı verırler farın içini eritir akuyude zorlar onlar...
QUOTE]
Abi vallaha 35/35 alacak ampül çeşidi çok ama h4 duyları farklı sanırım abi.Benim motosikletimde tek ampül var.Şu ampülden.
http://www.sadecebizde.com/modules/catalog/products/pr_01_73823_max.jpg
Vallaha abi bi çözüm üretebilirsek sevinirim.Güzel duruyor beyaz ampüller ama aydınlatmıyor.Mtec park ampülü ve 35/35 varsa uydurabilirsek alırım.(bu arada rica edeceğim elektrik aksamını kesip biçmeden olsun.Orjinalliğin dışına çıkmayı pek sevmiyorum.Sadece küçük aksesuarlar.)
Merak ettiğin kablo anten.bende alt sıra ortadaki mikrofona benzeyen parçayı merak ettim.Kağıdında ne diye tarif etmiş?
Abi peki bu işlemin bir zararı felan varmıdır? Çok uğraştıran birşey mi? Soketi söküp h4 soketi takacağız.Sonra direk nightbreaker mı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 ----------
Abi 35 watt nightbreaker ve aynı kelvin değerinde beyaz park ampülü istiyorum.Umarım h4 ampül takabilmek için sadece duyu değiştirmek yeterlidir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 ----------
Eee arkadaşlar kimse birşey bilmiyor mu![]()
Bugun Gittim standart duyu Cıkartıp h4 e uygun bir yer uydurduk serviste. 18/18 h4 taktırdım ancak 35 ile degiştirecegim.sebebi ise 18/18 olan h4 35/35 den kısa oldugu icin Far ışıgı verimli göstermiyor. onun icin birazdan gidip degiştirecegim. Sonucu yazarım Resim de atarım. Bu arada Yanlız_Kurt dediginiz Philips 35/35 beyaz ampülü burdaki aksesuarcılarda bulamadım.ale: Bu arada Iski Duyu da atmadım ki daha sonra lazım filan olur diye. hem h4 uyuyor hemde eski duy.