Arkadaşlar sinek ilacı iyi bir çözüm ama depoya sıkarken dikkat edin içeriğindeki solventler deponuzun boyasına zamanla zarar verebilir.
Kedilerin burunları çok hassas ve keskin kokuları sevmezler. Misal; verilen örneklerden , naftalin, MİSTIR MASIL

, sinek ilacı.... İsterseniz böyle kokularla uğraşmanıza da gerek yok. Ben bu yazdığım şeylerin hiçbirirnin kokusunu sevmem ve zamanla bu kokular da motor asinmeye başlıyor. Onun yerine gidin açık parfüm satan bir yere en keskin kokuyu satın alın. Ya da anlatın derdinizi size özel istediğiniz keskinlikte koku getirebilirler. Sınık ondan biraz, hatta isteyen benim yöntemimi kullanabilir. Nedir o?
Bir adet şu teneke kutuda satılan üzerine bastırınca açılan yanlara bastırınca kapanan şekerlerden alın. 2 lira.
İçini pamukla doldurun. Pamuğu aldığınız parfüme bulayın ve brandanın altına bırakın. Kapaklı olduğu için cebinizde de kolaylıkla taşıyabilirsiniz. İsterseniz kutunun kapağına bir iki delik delin. Öyle de kullanabilirsiniz.
Ama solventler selenize ve boyanıza zarar verebilir. Dikkat edin.
Bunlar İzmit'te kullandığım yöntemler. İstanbul'daki yöntemim ise çok farklı.
Gidin başka bir semtten toraman bir yavru kedi kapın, getirin eve besleyin bir kaç ay. Sonra onu selenin üzerinde uyumaya alıştırın.
Sizin olduğunu bildiği için kesinlikle işemez. Toraman olduğu için kimseyi yaklaştırmaz.
Ayrıca Alarm özelliği de oluyor bazen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:32 ----------
deruchi naftalinli branda yapdı beyler gizli bölümlerde naftalin var aldığınız ilk günden itibaren kediler yaklaşamazlar /naftalinsiz modellerde var tabi
Bu motor ER6
Konuyla ne alakası var diyeceksiniz. Biliyorum bir alakası yok. Söylemek istedim.