APV41 Yeni motorun hayırlı olsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
keltoş sen bu enerjiyi nerden buluyorsun anlamıyorum...go kartdan bile geri kalmıyorsun...

Go kart ın hastasıyım.. Alınmış kupalarım var... :cherry::cherry:
Hatta kupamın 1 tanesi Tuncerde..Daha verecek... :queen::queen::queen:

Olm sen buraya yerleşsen zaıflatırız lam seni... :p:p:p

Bikerboycum yavrum... Senin beni geçme gibi bir ihtimalin dahi yok... Hala kabullenemediniz... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

haha hala kabullenemediniz diyosun da kaç yarıştır benim olduğum yarışlara ya girmiyosun ayda girip yarıda bırakıyosun önceden beni geçmişliğin var yalan değil ama bende geçtim bunuda kabullen :rendeer:
Seviyorum seni ihtiyar iyileşde yapalım ben gitmeden bi turnuva :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz izmirde 11 ay güneş gördüğümüzden bize cazip gelmiyor, yağmur çamur olduğunda keyfimiz yerine geliyor hele birde izmire kar yağsa ne keyifli olacak fakat bizde kar yok bizde kar aramaya yollara çıkıyoruz, sürekli güneş görünce takdir edersin beyinler bir miktar haşlama durumunda yoksa sana bir sözümüz yok MAKARA yapmak ne haddimize yakında fuara geleceğiz başımız derde girsin istemeyiz :queen:

Evet fuarda görüşürüz inş. :rendeer: Bizim hayatımız makara no problem :mrgreen: Ahh güzel İzmirrr :salut:

Gaziantep İl Temsilcisi
Hayırli olsun cengiz kardeş rabbim kaza bela vermesin....

Hayırlı olsun.

artık MCT topicine de katılımınızı bekliyoruz.

Sağlıcakla.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
haha hala kabullenemediniz diyosun da kaç yarıştır benim olduğum yarışlara ya girmiyosun ayda girip yarıda bırakıyosun önceden beni geçmişliğin var yalan değil ama bende geçtim bunuda kabullen :rendeer:
Seviyorum seni ihtiyar iyileşde yapalım ben gitmeden bi turnuva :cat:

Nedense hiç hatırlamıyorum beni geçtiğini...

Yarıda bırakma meselesine hiç gelme.... Zaten senin yüzünden sakatlandım..::rantinp:::rantinp:::cekic::::cekic::::144::

yeni motor topiğimin içine go kart sokan arkadaşlara şiddetle IKINIYORUM APV41

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar