APV41 Yeni motorun hayırlı olsun

Cenkiz abi ne kadar dırahtör/el arabası/taş kamyonu/düdük makina :pvarsa alıyosun...al dayunu vur mondiye...

e hayırlı olsun bari ne diyelim...

sağolasın sayın BANSTARIM ama dayun dediğin makine 209 000 ( ikiyüzdokuzbin ) km yi devirdi daha banamısın demiyor :queen: yağ,benzin,buji,hava filtresi,4 takım lastik 1 adet sıfır 200 cc motor dan başka üzerinde hiç oynama yok :cat: bir motoru yaşatan ilgi,alaka,sevgi,iyi kullanıcıdır :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Genelde yağmurda kulanıyor... :queen::queen::queen::queen:

Biz ıslak su motorcusuyuz... :p:p

Yahu İzmir'de güneşten bol ne var o manada demiştim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------

:queen::queen::queen::queen::queen: Herkes nerden bilsin abi normal motorcu dediğin kuru güneşli havalarda çıkar herkes bizim gibi dengesiz değilki :queen:
Evet şahsen ben kullanıyorsam yağmur çamur olmasın isterim ama eşim kullanırsa karda bile binerim :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------

kuru bir havada motor kullanmak zevk vermez, bunun harareti var, sıcağı var, toz toprak var, benzin uçuyor, yolda çok motorcu oluyor, kaskı kapatamıyorsun sıcak oluyor,korumalar ağır geliyor, sıcak olunca çok su içiyorsun yağmurda ise; motor yıkama derdi yok,koruma yıkama derdi yok,yolda motorcu özellikle race ci:p yok,her molada çay var,hararet yok,heyecan çok,her geziden sonra çamaşır değiştirme garantisi var :queen:,yağmur olunca hanımda gelmiyor sakinlik var :bounce:,yağmurda seçilen mekanlar genelde ŞÖMİNE li mekanlar ve üzüm suyu destekli oluyor, üstelik bir kere karda sürmeyen motorun nasıl temizlendiğini bilemez ayna gibi oluyor :queen:

Wallahi ben yağmurda da karda da eşimle gidiyorum :mrgreen: Ama söyledikleriniz doğru wallahi :mrgreen: İyi ki bi güneş dedik makaraya sardınız hemen :):rendeer:

biz izmirde 11 ay güneş gördüğümüzden bize cazip gelmiyor, yağmur çamur olduğunda keyfimiz yerine geliyor hele birde izmire kar yağsa ne keyifli olacak fakat bizde kar yok bizde kar aramaya yollara çıkıyoruz, sürekli güneş görünce takdir edersin beyinler bir miktar haşlama durumunda yoksa sana bir sözümüz yok MAKARA yapmak ne haddimize yakında fuara geleceğiz başımız derde girsin istemeyiz :queen:

senmi utandın inanmam :p senin motor kaç binde 100 bini buldunmu fuarda bakacağım :wiinkk:

benimde alp tunay gibi bir yol dostum olsa komşu olsa bende gamsız olurdum...

şu an 40.000 deki krank piston değişimini görmezden gelirsek 48.000 deyim...

Mersin İl Temsilcisi

hadi onu görmezden geldik, seni nasıl görmezden gelecez ki...
gözümüze gözümüze giryon 140 kilo :wiinkk::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

İltifatın için teşekkür ederim..... Senden bunları duymak güzel.... :rendeer::rendeer:

Biz elimizden geldiğince birbirimize destek oluyoruz... Sadece Apv -alp değiliz.. Bir çok arkadaşımız var.... Çok şükür hiç birimizin makinasında sorun yaşamadık.... İşallah yaşamayız...

Sen dediğimi tut... Yolla... :cat::cat::cat:

Mersin İl Temsilcisi
İltifatın için teşekkür ederim..... Senden bunları duymak güzel.... :rendeer::rendeer:

Biz elimizden geldiğince birbirimize destek oluyoruz... Sadece Apv -alp değiliz.. Bir çok arkadaşımız var.... Çok şükür hiç birimizin makinasında sorun yaşamadık.... İşallah yaşamayız...

Sen dediğimi tut... Yolla... :cat::cat::cat:

neyi yollıcak bu?

bunu bir kere daha yazmıştım izmir yaşanacak şehirrr :)
istanbulda acı çekmeye gerek yok :)

Abi hayirli olsun motor gule gule kullan nikelajlarin asfalt gormesin.:rendeer:

hadi PAZAR günü gelin ıslatalım motoru ( bize gezmek için BAHANE lazım :p)

şömine,mangal,semaver hepsinde ateş var kurursun onlarla :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar