Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
mete_han, ethemm76+, zenon, aykan+, warlike41, tikos, AydoganX, alp_tunay+
canlandı topac ne güzel...:cat:
bayılıyorum bu felsefi tarafına kanka...şiir gibi yazıyosun...
kanka bir zamnalar hayalini kurdum o makinanın...nasip olmadı...düşün yani bende olsa senin makina 250.000 görür...
zaten bir kere yaparsın o fantaziyi çanta kırılır sonra taşıyacak çantan olmaz...nedne risk alırsın kanka...max taşıma kapasitesi 5 kg...hadi Türküz 7-8 kiloya kadar dayanır zorlanırız...ama damacanadaki su kaç kilokine...birde mevzu ağırlıkta değil...mevzu dengesiz yükte...
siyah aldım ama keşke BORDO alaydım dedim...Borda dagha şık geliyor bana çamuru kapatıyor...
warlıke botlar çok şık yav ss için sanki...
aykan döndün yuvaya nihayet...:cherry:
mete_han, ethemm76+, zenon, aykan+, warlike41, tikos, AydoganX, alp_tunay+
canlandı topac ne güzel...:cat:
Şu motor işine gönül verenler. senelerini verenler inanın ilerki senelerde de bedenen ve ruhen çok çok sağlılklı oluyorlar. Belkide bu, yani yaptığımız, yaşantımızın içinde aktif olarak motosiklet kullanmak güzel bi spor.
bayılıyorum bu felsefi tarafına kanka...şiir gibi yazıyosun...
Çok kırıldım abi italyana biniyoruz diye kınıyorsun :cherry:
kanka bir zamnalar hayalini kurdum o makinanın...nasip olmadı...düşün yani bende olsa senin makina 250.000 görür...
Doğru diyon Çantanın hemen önüne, artçının oturduğu yere koyucak çantaya dayayıp ahtopotla bağlamak daha sağlıklı olurdsu ama, bi dahaki sefere işim düşürse böyle yapıcam. Ama su firması değiştirdim. Şimdiki firma adresimi biliyormuş. Herhalde bi daha motorla su taşımam gerekmiyecek![]()
zaten bir kere yaparsın o fantaziyi çanta kırılır sonra taşıyacak çantan olmaz...nedne risk alırsın kanka...max taşıma kapasitesi 5 kg...hadi Türküz 7-8 kiloya kadar dayanır zorlanırız...ama damacanadaki su kaç kilokine...birde mevzu ağırlıkta değil...mevzu dengesiz yükte...
CBF de hangi rengi secmeli? Kullanım kolaylığı olarak hangisi daha iyidir? Renkler ve zevkler tartışılmaz ama sizin fikriniz ne benim gönlüm siyahta acıkcası ama cok titiz olmak gerekcek sanirin.
siyah aldım ama keşke BORDO alaydım dedim...Borda dagha şık geliyor bana çamuru kapatıyor...
warlıke botlar çok şık yav ss için sanki...
aykan döndün yuvaya nihayet...:cherry: