çok güzel bir gün geçirdik katılan ve emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekürler :rendeer:
ya birde şu gezileri yazın yapsak yağmur çamur alışık değilim zor oluyor :wiinkk:
Yazında yaparız be abi gezi ayıpsın.:cat:
çok güzel bir gün geçirdik katılan ve emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekürler :rendeer:
ya birde şu gezileri yazın yapsak yağmur çamur alışık değilim zor oluyor :wiinkk:
abi yağmurdaki ilk deneyiminizdi değilmi vah vah nasıl evın yolunu bulabıldınızmi:cat::rendeer:
Yazında yaparız be abi gezi ayıpsın.:cat:
o kı ne oluyoki çahiliz kardeşim:mrgreen:
Doğru söze ne denir..:mrgreen:Bu arada sen gelecektin işten sonra niye gelmedin.???:cyclopsan
apartmanda bir arıza çıkmış mecburen eve gittim.tam çıkıyordum yağmur bastırınca vaz geçtim.yoksa bende sizin gibi iyi ıslancaktım ama kısmet sonrakine korkut
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 ----------
çoluk cocuğa kötü örnek olma kardeşim bır dahakine fazeri evde bırak scooterle gel gezılere:queen:
[şimdi bende 500 cc alınca onu evde bırakıp otobüslemi gelsem abi,yoksa birtane scootor da ben mi alayım yedek :queen: hani uyum açısından.bu arada gs 500 siparişini verdim gelsin bakalım hayırlısıyla çok uzaklardan geliyor çokkkk![]()
talihsizlik ve geçirdiğim kaza sonucu fazla kalamadım fakat geride kalan arkadaşların eğlenmiş olmasına sevindim fotolar güzel çıkmış muhabbetiniz daim allaha emanet olun. :cat:
hemşo bak bide motor üstünde baska resmim yokmu diyodun varmış demek ..seyirhalinde cektiğim resimler ekledim diye hava yapma trhakanbeyy..![]()
abi iskele girişinde yabtıgın incelik için çok teşekkürler mahcup olduk her şey gönlünce olsun bi dahakine sıra bizdecanım kardeşim tekrardan geçmiş olsun sana birşey olmadı ya en önemlisibu. Allah kimseye kaza yüzü göstermesin.
:: yavaş gelin ne o yengemi buldunuz tek başına noleyyoz bakem :cyclopsan
çekmeye devam yenge esas bunlar seni çekemiyo :mrgreen:
mt nin fotografcısı yabcam yetiştiriyorum sımdı abi
senin resimde süper cıkmıs hani
![]()
:farao::farao::farao: Seni kın kın kınıyorum :farao::farao::farao:
tama o zaman fotoğraf işi yengeye teslim :cherry:
eyvallah çekene bak sen :mrgreen:
arkadaşım konuya sen kimsin gibisinden kelimelerle başlarsan tın tın diye cevabı gelir :queen::queen:
:cat:
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------
:cat:
Kaymaya başladığını anladığın an dua ya başlıyorsun abi o zaman düzeliyor.:cat:
Ne o len Temel arkan ıslanmış Vanadan sumu kaçırıyor.:wiinkk::bounce::mrgreen:
[
[/COLOR]Toprağım Fotolar için sağolasın....:rendeer: