Salacakta çey keyfi -Anadolu kavağı gezi Fotografları (10

abi yağmurdaki ilk deneyiminizdi değilmi vah vah nasıl evın yolunu bulabıldınızmi:cat::rendeer:

evet canım ilk defa yağmurda kullandım biraz zor oldu ıslak ıslak :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------

Yazında yaparız be abi gezi ayıpsın.:cat:

tamam canım haber verirseniz gelmeye çalışırım :cat:

birde size birşey sorayım virajda kayan motoru nasıl toparlıyorsunuz :)

o kı ne oluyoki çahiliz kardeşim:mrgreen:

o kı... sen o boşlukları iyi degerlendirirsin abi,senin ilgi alanına giriyor :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------

Doğru söze ne denir..:mrgreen:Bu arada sen gelecektin işten sonra niye gelmedin.???:cyclopsan

apartmanda bir arıza çıkmış mecburen eve gittim.tam çıkıyordum yağmur bastırınca vaz geçtim.yoksa bende sizin gibi iyi ıslancaktım ama kısmet sonrakine korkut :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 ----------

çoluk cocuğa kötü örnek olma kardeşim bır dahakine fazeri evde bırak scooterle gel gezılere :p:queen:

[şimdi bende 500 cc alınca onu evde bırakıp otobüslemi gelsem abi,yoksa birtane scootor da ben mi alayım yedek :queen: hani uyum açısından.bu arada gs 500 siparişini verdim gelsin bakalım hayırlısıyla çok uzaklardan geliyor çokkkk :p

berke geçmiş olsun, güzel gezi olmuş, havalar düzelsede uzaklara gitsek gene ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hemşo bak bide motor üstünde baska resmim yokmu diyodun varmış demek :)
geceden kalan bi kaç fotograf neremize kadar ıslandıgımızın kanıtı bi fotografta var :p ipucu akileos :p

birde size birşey sorayım virajda kayan motoru nasıl toparlıyorsunuz :)
Kaymaya başladığını anladığın an dua ya başlıyorsun abi o zaman düzeliyor.:cat:

Ne o len Temel arkan ıslanmış Vanadan sumu kaçırıyor.:wiinkk::bounce::mrgreen:

Toprağım Fotolar için sağolasın....:rendeer:

hemşo bak bide motor üstünde baska resmim yokmu diyodun varmış demek ..seyirhalinde cektiğim resimler ekledim diye hava yapma trhakanbeyy..:):p

Virajda kayan motor nasıl toplanır .
Bence Üç kuluvallah bir elham okunarak dicem ama :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
viraj sorusuna verdigin cevaba koptum hemşo ama dogruluk payı var :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 ----------

ben cek demesem cekmıyo hemso ben organıze ettım sımdı prım yabmaya calısıyo :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:57 ----------

canım kardeşim tekrardan geçmiş olsun sana birşey olmadı ya en önemlisibu. Allah kimseye kaza yüzü göstermesin.
abi iskele girişinde yabtıgın incelik için çok teşekkürler mahcup olduk her şey gönlünce olsun bi dahakine sıra bizde:)

::unsure:: yavaş gelin ne o yengemi buldunuz tek başına noleyyoz bakem :cyclopsan

çekmeye devam yenge esas bunlar seni çekemiyo :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:p mt nin fotografcısı yabcam yetiştiriyorum sımdı abi:p senin resimde süper cıkmıs hani :)

:p mt nin fotografcısı yabcam yetiştiriyorum sımdı abi:p senin resimde süper cıkmıs hani :)

tama o zaman fotoğraf işi yengeye teslim :cherry:

eyvallah çekene bak sen :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------

:farao::farao::farao: Seni kın kın kınıyorum :farao::farao::farao:

arkadaşım konuya sen kimsin gibisinden kelimelerle başlarsan tın tın diye cevabı gelir :queen::queen:

hem tanışıyomuyuz ne bu samimiyet :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:cat:
i364769_sdc12447.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

:cat:

tama o zaman fotoğraf işi yengeye teslim :cherry:

eyvallah çekene bak sen :mrgreen:

arkadaşım konuya sen kimsin gibisinden kelimelerle başlarsan tın tın diye cevabı gelir :queen::queen:

Tanışıyormuyuz beyfendi. Ben nerden senin arkadaşın oluyorum.Tın tın la neyi kasdediyorsun açılımı ne açıklarmısın.:silent::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizim ptt cilere haber verelim :p
babayigit-yarisma_200.jpg

Kaymaya başladığını anladığın an dua ya başlıyorsun abi o zaman düzeliyor.:cat:

Ne o len Temel arkan ıslanmış Vanadan sumu kaçırıyor.:wiinkk::bounce::mrgreen:
[

[/COLOR]Toprağım Fotolar için sağolasın....:rendeer:

sanki senin benden farkın vardı.......hatta bizzat ben kontrol ettim seni kuru yerin yoktu:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar