Beyaz ampül tercihi

Arkadaşlar açtığım konuyu görenler neden bu konuyu açtığımı anlayacaktır.Xenon almak istiyordum.Ama hem merceksiz oluşu hem de motosikletimin elektrik tesisatı kaldırmayacağı için kaliteli bir beyaz ampül almak isteğine dönüştü.
Şu anda elimde 2 tane beyaz ampül var.(Birisi sözde beyaz) Bu ampüllerden şikayet şu...Birisinin rengi sarı yanıyor.Orjinal ampülü gibi.Diğeri de kısa farlarda 1m çapında bir yuvarlağı aydınlatıyor sadece.Uzunlarda ise hiçbiryeri görmek mümkün değil!
Forumda birsürü beyaz ampül kullanan arkadaşlar var.Kullandıkları ampüllerin markası,modeli,kullananların memnuniyetleri ve nereden temin edebileceğimizi paylaşırlarsa çok sevinirim.

Bendeki ampülün markası yok. 15 tlye almıştım. ilk zamanlar mükemmeldi daha sonradan bozuldu sanki.Alırsan Civalı ampül al digerlerine göre daha iyi verim alırsın.:cat:eek:sram nigt braker kaç watt 35/35 mi 55/60 mı? Bende alacam da :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bendeki ampülün markası yok. 15 tlye almıştım. ilk zamanlar mükemmeldi daha sonradan bozuldu sanki.Alırsan Civalı ampül al digerlerine göre daha iyi verim alırsın.:cat:eek:sram nigt braker kaç watt 35/35 mi 55/60 mı? Bende alacam da :D

Koçtaş'da 15Tl,vw 1303'e taktım,dökülmüş far aynalarına rağmen çok iyi aydınlatıyor.
Bendeki H4 ,12 V 60/55 W.
http://www.osram.com.tr/osram_tr/TUeKETC/Otomobil_Lambalar/Ueruenler/Farlar/NIGHT_BREAKER/index.html

Son düzenleme:
Arkadaşlar bana 35 watt lazım.Malum şu armut şeklindeki ampüllerden kullanıyorum.
pr_01_73823_max.jpg

Arkadaşlar bu night braker benim motosikletime uyar mı?

Arkadaşlar bana 35 watt lazım.Malum şu armut şeklindeki ampüllerden kullanıyorum.
pr_01_73823_max.jpg

Arkadaşlar bu night braker benim motosikletime uyar mı?

Uymaz,Philips'inki uyar Cgl 125'de kullanıyorum made in germany,mükemmel.:cat:

Motorhocası peki phılıps görüntü olarak nasıl? 1-Aydınlatmada ışık dağılıyor veya çok küçük bir noktamı?
2-Renk olarak beyaz mı sarıya dönük mü?

Motorhocası peki phılıps görüntü olarak nasıl? 1-Aydınlatmada ışık dağılıyor veya çok küçük bir noktamı?
2-Renk olarak beyaz mı sarıya dönük mü?

Beyaza yakın ışık veriyor,ışık önünü, sağını-solunu çok iyi aydınlatıyor.:cat:

55/60 farın aynalarını ertir diye biliyorum. Hatta gözümlede şahit oldum.Mondial 151HS ye 55/60 h4 takmışlar kömür gibi erimiş Serviste görmüştüm.

Ben vw'e takıyorum taş gibi,erimiyor bu tosba:cherry:

onun Farı Metaldir Bizikiler Plastik malum. Acaba H4 ün normal sarı ampülleri beyazdan daha mı iyi aydınlatır?

:D Peki ben bu philips ampülü nerden ne kadara alabilirim? Şimdi mutlu oldum.Sonunda sorunsuz güzel bir aydınlatma yapabileceğiz.Bu ampülün resmi varmıdır? Ve fiyatı nedir?

:D Peki ben bu philips ampülü nerden ne kadara alabilirim? Şimdi mutlu oldum.Sonunda sorunsuz güzel bir aydınlatma yapabileceğiz.Bu ampülün resmi varmıdır? Ve fiyatı nedir?

Ben Honda yetkili parçacısı Özmert'ten almıştım.10Tl

bndede armut tipli sarı ampul vardı beyaza cevrdim gece yolculuk yapmak ımkansızlasıyor hele uzunları acınca 0 görüş mesafesi :D:D

bndede armut tipli sarı ampul vardı beyaza cevrdim gece yolculuk yapmak ımkansızlasıyor hele uzunları acınca 0 görüş mesafesi :D:D

Dostum senin aldığın ampülün markası var mı? Sanırım sende benim ampülden aldın.:mrgreen:Çakma xenon diyorlardı benim ki çakma ampülün çakması.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------

Ben Honda yetkili parçacısı Özmert'ten almıştım.10Tl

Abi şöyle yapsak? Sen şu ampülün resmini koysan. . .Ben ampülü görsem fotoğrafını alsam yada senin yolun üstündeyse bana da alsan kargo yapsan?:)(Farkındayım biraz fazla şey istedim ve zahmet veriyorum.Olmaz dersen sorun değil.Özelden mesajlaşalım istersen.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar