ya daha nisan a var ya ocaktayız daha... neyse şaka bi yana
birçok insan cruiserların görünüşlerine duruşuna sevdalanıyor ışıl ışıl görünüşleri gözlerni kamaştırıyor ama aynı zamanda da racinglerin gidişine...
aslına bakarsanız bu bende de yok değil nezaman yanımdan vuvv diye geçseler offfff beee yawrum benim diye arkasından hayranlıkla izlemişimdir sizleri(racing kullanlar) ama cruiser ap ayrı bişeydir.. taksime çıkıyorum motrumla (landcruiser 250) egsozlarımı deldim düşük devirde tatlı bi sesi var neyse yukarı doğru yolun sağ tarafından çıkıyorum yol hafif bi düzeldi arkamdan bir ses geliyor ama anlatamam bi harley yanımdan geçti kafasını bana doğru çevirdi baktı sürücü ben debriyaja aldım moturu arkasından budur beee dedim ve gidene kadar sesini dinledim gaza basmak gelmedi içimden... cruiser çok farklı bişey racing gibi değil bu 1
ikincisi ise yaş 25 dedin mantıklı düşünücek yaşlardayız bak ben hızyapmayı çok seviyorum ve gerginken malesef hızlı kullanırım benim şuanda bir racingim olmuş olsaydı şuanda buraya bunları yazamıyor olurdum ve beni taziye bölümünden tanıdın belki oda bakarsan o bölüme.. kendine hakim olamıyacağını düşünüyosan panik bir insan isen elinin ayarı yoksa kendine güvenmiyor isen racing motorlardan uzak dur derim. tabi bu benim görüşüm tecrübeli abilerimiz daha ayrıntılı mesajlar yazacaktır.
bu arada arkadaşında dediği gibi 250cc nin üstüne sakın çıkma bazıları 500 cc 750cc motorlar öneriyolara şimdiye kadar bu başlıkta olmamışta cruiser diye hafife alıyolar tamam bi racing den birkaç saniye geç çıkıyor 100e ama sağlam bir cruiser bir aile arabasının 100 ulaştığı sürenin yarı zamanında ulaşıyor 100 km hıza. tehlikeli makineler torkları yüksek önü kalkp tekere getirmez seni ama gazı dengesiz açtığında altından motorun gidişini izlersin

şimdiden gönlünce olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..