xrx tamam bilmeye bilirsin burdaki bütün üyeler sana yardımcı olacaktır ben dahi sınırlı bilgimle bildiğim birkaç şeyi sana anlattım ki bu işten daha çok anlayanlar niye anlatmasın. ama insanlar okuduğunda dalga geçtiğini düşünüyolar bunu söylen birtek ben değilim birkaç kişi daha ki okuyupta yazmayan niceleri vardır. önce sen ne istediğine karar ver racing mi cruiser mı ? şimdi değil ilerde yani amacın ne hangi motor tarzını seviyosun.. he tarz değiştirlemezmi değiştirilir 2-3 sene sonra racingde yeteri tecrübeyi kazarnırsın veya 4 sene 5 sene sorna çuvalla paran vardır gider r1 ini satar harley fatboy alırsın ne biliyim onu satar başka bi tarz... ama biz burda senin çuvalla paran olduğunu düşünmüyoruz bize 3.500 lira ortalama dedin bizde en hesaplı yoldan senin hayaline kavuşman için fikirlerimizi söylüyorz. cruiser ise hayalin landcruiser 250 gv 250 eğer birazdaha paran varsa japonlara bak 250 lik motorları var temiz bulursan. racing istiyorum diyosan gt250r al 2. el piyasası var baya en rahatı sonuç bu yani sen önce bi karar ver spor motor zor olur dediler cruiser a yöneldim diyosun da cruiser kolay mı

ağır öyle yatıp şıp diye dönemessin traifkte ileri geri yaparken ayakların kopar şehir içinde gördüğün diğer motorlar gibi gitmez yılan gibi aralardan... iyi düşün kararını ver ona göre