APV41 Yeni motorun hayırlı olsun

Cengiz abim babam yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle...:rendeer:
s6303565.jpg

s6303568.jpg

Başka resim bulamadım bi ara özellikle çekip basarım :p

Super Moderator
Hu-huu...
Gecenin iyi haberi:)

Güle güle kullan, iyi günlerde üstünden inmemek üzere Cengiz abi...:rendeer:

Ben askere gidiyom ya ondan alıyo benden kurtulmasının şerefine :p :queen:

Super Moderator
Buradaki kıyas nedir? Şimdiye kadar neye biniyordu da, sen gidince motor alıyor:p

Ayıptır sayın AK47...:p
Düşün gençlerin yakasından:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun..Güle güle binersin işallah.....

Nice beraber yollar yapmak dileğiyle... :rendeer::rendeer:

sağolun arkadaşlar yaşımız kemale erdikçe chooper tarafımız ortaya çıkıyor, hala içimde bir miktar enduro,naked hatta birazcık race olsada gençlerin önünü açmak lazım, bizden geçiyor artık alalım bir tane intruder 1400 sağdan sağdan otoyolda gidelim gençler gazlasın :p ( beko sen askere gidiyorsun diye aldım doğrudur, sende baba sözü dinle uzağa gitme hayabusa almayalım bu saatten sonra :wiinkk:) mümkünse 500 km yi geçmesin gideceğin yer semaveri mangalı taşımak eziyet olmasın :cat:

sağolun arkadaşlar yaşımız kemale erdikçe chooper tarafımız ortaya çıkıyor, hala içimde bir miktar enduro,naked hatta birazcık race olsada gençlerin önünü açmak lazım, bizden geçiyor artık alalım bir tane intruder 1400 sağdan sağdan otoyolda gidelim gençler gazlasın :p ( beko sen askere gidiyorsun diye aldım doğrudur, sende baba sözü dinle uzağa gitme hayabusa almayalım bu saatten sonra :wiinkk:) mümkünse 500 km yi geçmesin gideceğin yer semaveri mangalı taşımak eziyet olmasın :cat:

Bu mesajını şimdi gönderiyorum TSK ya yakına gönderin yoksa kötü olucak diyede not düşerim :p
Semaverde çay mangalda uscuk benden diyede bildiririm ayarlar onlar :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hiçç şansın yok..Yüksekova çıkıcak sana.. Eeee bizde yükseklik korkusu var.. Neyse..Gelmeyiz olur biter.... :p:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hiç farketmez ben giderim siz düşünün :p:queen:
Düşündüm....:cat::cat::cat:

Asıl bizim için hiç farketmez... :p:p:p Paşa paşa gider deniz kenarına mangalı yakar , kavurmamızı yapar , semaveri yakar çayımızı içer balığımızı turarız....

Nasıl?.... :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Hayırlı olsun Cengiz...kazasız güle güle kullan:rendeer:Harika bir Cruiser.
Valla geçen haftadan bu yana bir tane de MCT alsam mı diye düşünüp duruyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cengiz güle güle kullan yani macitini,allah sağlıklı huzurlu ve kazasız belasız binmek nasip eylesin.

hayırlı olsun cengiz abi güle güle kullan tekerin düz bassın:)
ee ne zaman ıslatmaya gidiyoruz:queen::queen:

Cengiz hocam hayırlı olsun güle güle kullan yalnız işteki bilgisayar nedeniyle forum fotoğrafları yüklemiyo? makine ne ? mct mi ?

Cenkiz abi ne kadar dırahtör/el arabası/taş kamyonu/düdük makina :pvarsa alıyosun...al dayunu vur mondiye...

e hayırlı olsun bari ne diyelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar