- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Avantajları ve dezavantajları nelerdir.:silent:
Avantajları ve dezavantajları nelerdir.:silent:
avantajları:az yakar, yarı otomatiktir ve oldukça pratik bir kullanım sağlar, basit olduğu için az sorun çıkarır sorun olduğunda çabuk çözümlenir, yedek parça bol ve ucuzdur.
dezavantajları: çok hız yapılmaz, çoğunun standart lastikleri yolu tutmaz, arka frenler çoğunda kampanadır ve güvenli bir duruş sağlamazlar.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
avantajları:az yakar, yarı otomatiktir ve oldukça pratik bir kullanım sağlar, basit olduğu için az sorun çıkarır sorun olduğunda çabuk çözümlenir, yedek parça bol ve ucuzdur.
dezavantajları: çok hız yapılmaz, çoğunun standart lastikleri yolu tutmaz, arka frenler çoğunda kampanadır ve güvenli bir duruş sağlamazlar.
Uzun yol yorucudur çünkü oturuş pozisyonun dik.Bu birinci etken.İkincisi ise bu motosikletlerin maximum hızları bence kim ne derse desin 80 olmalı.Çünkü motosiklet yırtılmaya başlıyor o süreçten sonra altınızda.Ha delilik dersen yaptık.Çok da yorulduğum söylenemez kanuni elite 1oo ile 210 km gittik.Sadece sırtım ağrıdı o da 30 kgluk çantamdan.
Yazın bende motosikletimle uzun yol yapacağım.
Bu arada tr 100 özel mesaj gönderdim sana.
![]()
|
||||||||||
youruculuk acısından kıyaslarsak honda innova honda activa hangisi daha yorucudur uzun yolda , aynı hızda
bunlarla uzun yol giden var.. Senin sırtın sırt çantasından ağrımıştır.. Bide 100 km de bir 15 dakika dinlenmek gerekir.. Amortisörleri nasıl senin motorun.?
youruculuk acısından kıyaslarsak honda innova honda activa hangisi daha yorucudur uzun yolda , aynı hızda
Zaten bende sırt çantasından ağrıdığını söylemiştim.:wiinkk:
Benim motosikletin amortisörleri güzel.Yani pek rahatsız değilim.
Uzun yol yorucudur çünkü oturuş pozisyonun dik.Bu birinci etken.İkincisi ise bu motosikletlerin maximum hızları bence kim ne derse desin 80 olmalı.Çünkü motosiklet yırtılmaya başlıyor o süreçten sonra altınızda.Ha delilik dersen yaptık.Çok da yorulduğum söylenemez kanuni elite 1oo ile 210 km gittik.Sadece sırtım ağrıdı o da 30 kgluk çantamdan.
Yazın bende motosikletimle uzun yol yapacağım.
Bu arada tr 100 özel mesaj gönderdim sana.
![]()
Cup motorların ırsi bir sorunu varmış Ustamın dedigini yazıyorum. Debriyajın içinde 3 tane yay var o sorunu yaşıyormuş.Kendi Başımada geldi aynı olay.Yayın biri kırılmıştı onu degiştirdim bir hafta bindim yine aynı sorun bu defa degişmeyenlerden biri kırılmış. açmışken degişmeyenleri degiştirdiler.Bu arada yayın 2 si kırılsa bile motor gidiyor ama marşa basararken viteste gibi ileri gidiyor onun icin orta ayakta çalıştırmak lazım. Başka bi sorun yaşamadım motor aksamından.