Cup motor nedir ,ne değildir?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şehir için Scooter mı iyi kaçar,kıvrak ve kullanımı daha rahattır Cup mu:silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
avantajları:az yakar, yarı otomatiktir ve oldukça pratik bir kullanım sağlar, basit olduğu için az sorun çıkarır sorun olduğunda çabuk çözümlenir, yedek parça bol ve ucuzdur.
dezavantajları: çok hız yapılmaz, çoğunun standart lastikleri yolu tutmaz, arka frenler çoğunda kampanadır ve güvenli bir duruş sağlamazlar.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

İnnova ve nuova bu kapsam dışında tutulmalı.... Bu motorlarda kazaya karışma durumunda en az diğer cuplardan 0 km alınacağı paralara tamir oluyor... :cat::cat::cat::cat:

Hangisi iyi hızlanır, aynı beygir ve cc'de tabi.:silent:

100 cc motor alıcak olsam 2 seçenek olsa , cup ve scooter beat alırdım.Cup Karga gibi geliyor bana
11348130_xxn.jpg

14053603_jd2.jpg

24955937o9d.jpg

big_17048738wgl.jpg

bikepics641755800xd8.jpg
hastalarıda varmış:queen:
+ 4000 lira oda iyileri :silent:

Son düzenleme:
konuyu hortlatıcamda hortlasın yeni konu açmıyım hiç burda gitsin ..

bir abimizin büfesi var paket servisi için 50cc lik cub alıcaz.. motor trafiğe bile çıkmıycak zaten büfeden arka yoldan sitelere gidip sipraişleri teslim edip geri gelicek..

şimdi neden 50cc nede cub jant ve lastikler büyük diye ordaki yollarda biraz bozuk cubda karar kıldık neden 50c.c b ehliyetinden ötürü yoksa olay sigorta falan değil.. büfede kimsede a2 yok uğraşıcak vakitleride yok öyle motorsiklet sevdaları amaçlarıda yok adamların tek derdi sitelere sipariş..

otomatik olması önceliğimiz .. ben bakdım aslında aklımda küba cub al geç vardı ama kübanın otomatik cubı yok galiba 50c.c ..

piyasada iki tane 50c.c de otomatik cub var galiba biri arora kasırga x modeli bir diğeri yuki attack 50 modeli .. başka bilen varsa yazarsa çok makbule geçer..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar